Dé webdesigners voor jullie nieuwe website

Een goed doordachte website laten ontwikkelen door professionele webdesigners in Oosterhout? Dat kan bij Webbedrijf.nl al vanaf € 445, all-in én binnen 2 weken online.

Het webbedrijf wat bij jou past

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Daarom is het verstandig om tijdrovende taken zoals het maken van een website, uit te besteden aan een bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Hierdoor kun jij je blijven richten op belangrijkere zaken en weet je zeker dat het beste resultaat met jouw website in Oosterhout wordt bereikt.

Dus ben je op zoek om een Wordpress website te laten ontwikkelen in Oosterhout? Neem dan contact met ons op!

Wil jij aan meer mensen laten zien wat je doet door middel van een Wordpress website?

Onze pakketten

Kickstart

Vanaf € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 20,-

MKB

Vanaf €1100,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 35,-

Tevreden klanten

Bloom – Let People Grow

Website - Onepager

Careers At Fontys ICT

Maatwerk website - Vacatures

Nefs Aardappelen

Webshop - iOS & Android app

Sportfondsen

Maatwerk portaal - Vacature systeem

Website Beautify Luxury Spa
Beautify Luxury Spa

Webshop - Salonized

E-learning Juf Joanne
Juf Joanne

Webshop - E-learning

BAO Asian Kitchen

Kickstart website - FoodTicket integratie

Website N-Sea
N-sea

Meertaligheid - Vacature systeem

Levendig Landgoed Huize Padua
LLHP

Interactieve landkaart

Goals

Animaties - Meertaligheid

Wij gaan verder waar andere webbouwers stoppen

Bij Webbedrijf.nl hebben we samen met onze webbouwers een lijst met eisen opgesteld waaraan alle websites die wij ontwikkelen, moeten voldoen. Hiernaast staat een kort overzicht van die belangrijke punten.
Fast loading-rafiki (1)

Snelheid op nummer 1

Omdat de snelheid van jouw Wordpress website een grote impact heeft op hoe een zoekmachine zoals Google jouw website indexeert, is het belangrijk dat jouw website daadwerkelijk goed presteert. Onze websitebouwers doen er dan dus ook alles aan om jouw website te voorzien van de laatste technieken en te zorgen dat de website snel is voor de bezoeker.

In sync-rafiki (1)

Responsive

Tegenwoordig gaat het meeste webverkeer via de mobiele telefoon. Het is daarom van belang dat jouw website hierop ook goed presteert. Niet alleen de snelheid, maar ook de indeling is enorm belangrijk voor jouw bezoekers in Oosterhout. Onze specialisten testen daarom ook altijd jouw website op onze eigen mobiele apparaten om optimale prestaties te garanderen.

SEO

SEO vriendelijk

Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw website SEO vriendelijk is. Dit houdt in dat jouw Wordpress website goed vindbaar is in Google. Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat je (potentiële) klanten je website kunnen vinden in Oosterhout en omstreken.

Smiley face-rafiki (1)

Authentieke uitstraling

Het verhaal of product wat je verkoopt, wordt ondersteund door de uitstraling van jouw bedrijf. Dit zelfde gevoel moet ook worden overgebracht op de website. Onze webdesigners zorgen er daarom voor, dat jouw Wordpress website authentiek is en de uitstraling aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf. Zo ben je herkenbaar voor (potentiële) klanten in Oosterhout.

Publish article-rafiki

Makkelijk in beheer

Wij vinden het enorm belangrijk dat jouw website makkelijk in beheer is. Wij willen voorkomen dat jij als bedrijf onnodige kosten gaat maken doordat je bij iedere gewenste wijziging, ons nodig hebt en daarvoor moet betalen. We houden tijdens de ontwikkeling altijd rekening met het beheer, onze websites worden daarom zo gebruiksvriendelijk mogelijk ingericht.

Mocht je er dan alsnog niet uitkomen? Geen enkel probleem. Neem gerust contact op en we helpen je graag verder!

Mobile Marketing-rafiki

Professioneel

Ook jouw website moet mee gaan met de tijd. Tijdens de ontwikkeling houden we rekening met de huidige design trends in de markt, om jouw website in Oosterhout net iets meer bijzonder te maken dan de concurrent. Al met al, zorgen we er altijd voor, dat jij een professionele website krijgt opgeleverd.

Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.
No data was found

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Wat kan je verwachten?

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.