Website laten maken in Zierikzee?

Geen zorgen, wij kunnen je helpen! Vanaf 445,- euro kunnen onze experts in Zierikzee een nieuwe website ontwikkelen voor jouw onderneming en ben je binnen 2 weken online. Dat is afgesproken.

Een partij die naar je luistert

Ook in Zierikzee is het belangrijk dat je online zichtbaar bent voor je (potentiële) klanten. Bij Webbedrijf.nl stellen wij jouw waarden voorop. Onze webbouwers stellen het dan ook als hoogste prioriteit dat jouw website uitstraalt waar jij met je organisatie voor staat. Bij ons krijg je daarom ook geen standaard Wordpress template, maar een website die maatwerk ontwikkeld is op basis van jouw persoonlijke wensen.

Website laten maken Zierikzee

Dit is wat we doen

Charles Nagelkerke Makelaardij

Employbrand

Dit kunnen wij voor jouw betekenen

Het maken van goed presterende Wordpress websites staat bij onze websitebouwers op nummer 1. Hiernaast staat wat je nog meer van Webbedrijf.nl kan verwachten als je een website laat maken in Zierikzee.
Fast loading-rafiki (1)

Snel online

Door onze gestroomlijnde workflow en jaren aan ervaring kunnen wij websites in Zierikzee snel opleveren. Zodra wij alle vereiste bestanden, foto’s en teksten hebben, kunnen we direct voor je aan de slag gaan. Doorgaans hebben wij binnen 7 werkdagen het eerste concept al gereed. Na dit eerste concept kunnen we in 1 á 2 revisie rondes nog gewenste wijzigingen doorvoeren, daarna kan de website op een gewenst moment live!

Internship-rafiki

Geen standaard template

Als je een website laat maken in Zierikzee, zorgen onze webbouwers dat jouw website op maat wordt ontwikkeld. Er wordt dus absoluut geen gebruik gemaakt van standaard templates. Jouw nieuwe website wordt op maat ontwikkeld en wordt ingericht op basis van jouw persoonlijke huisstijl. Zo garanderen wij een 100% tevredenheidsgarantie voor onze klanten in Zierikzee.

Maintenance-rafiki

Makkelijk in beheer

Het is vervelend om voor iedere wijziging terug te moeten naar de websitebouwer, daarom regelen onze webdesigners jouw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk in. In ons makkelijke CMS kan je zelf teksten, afbeeldingen en kleuren aanpassen wanneer je dat maar wilt. Zo ben je nooit meer afhankelijk van onze werkdagen en kan je zelfs in het weekend je website wijzigen! Uiteraard staan wij ook altijd voor je klaar als je het even niet meer weet. Neem dan gerust contact op.

Devices-rafiki (1)

Ook voor mobiel

Het meeste webverkeer gaat tegenwoordig via de telefoon. Het is daarom belangrijk dat jouw website ook op deze weergave goed presteert. Niet alleen de snelheid, maar ook de structuur is enorm van belang voor jouw (potentiële) klanten in Zierikzee. Onze experts bij Webbedrijf.nl testen daarom ook altijd jouw nieuwe website op onze eigen mobiele apparaten om optimale prestaties te garanderen.

Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6

Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.

Uitbrengen offerte

Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.

Gegevens aanleveren

Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.

Eerste concept

Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.

Review & feedback

Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.

Live plaatsen

Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.
Webbedrijf.nl webresolutie-29

Een website die gevonden wordt

Wil je een website laten maken in Zierikzee? Dan wil je uiteraard ook dat je met je onderneming goed gevonden wordt in de zoekmachines. Google is met 90% marktaandeel de meest gebruikte zoekmachine in Zierikzee. Daarom richten wij dus veel aandacht aan de diensten die Google heeft om de vindbaarheid te vergroten. Enkele integraties die wij doen zijn:

  • Koppeling met Google Analytics, dit houd de gebruikers bij en zorgt voor een verhoging in de zoek resultaten.
  • Koppeling met Google search console, hierin worden alle versies van de website ingeladen wat vervolgens vaker de website laat indexeren.
  • Vermelding op Google mijn bedrijf, hierdoor wordt jouw website dus beter lokaal vindbaar.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Gratis adviesgesprek!

Heb je een nieuw idee of wil je advies hebben over je bestaande website? Laat het ons weten!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.