Wij zijn Webbedrijf.nl

Sinds 2014 ontwikkelen wij professionele websites en webshops voor ambitieuze ondernemers. Sinds eind 2021 zijn we van DesignOne naar Webbedrijf.nl veranderd, met oog op een bredere dienstverlening.
Over Webbedrijf.nl in hartje Breda

Over ons

Webbedrijf.nl is in 2014 opgericht met als doel om ZZP’ers en MKB’ers te helpen aan een professionele website tegen een eerlijke prijs. Hiermee zijn we begonnen onder de naam ‘DesignOne’, maar sinds 2021 zijn we verder gegaan onder de naam Webbedrijf.nl, met een oog op een bredere dienstverlening

Het viel ons op dat veel partijen niet duidelijk vooraf een prijs communiceren, en het vooraf dus niet duidelijk was wat er verwacht kan worden. Wij doen het daarom anders. Bij ons krijg je vooraf altijd de prijs te horen die wij nodig hebben om samen tot een goed resultaat te komen. Zo weet jij als ondernemer precies waar je aan toe bent.

Wij vinden flexibiliteit en snel handelen belangrijke begrippen. Daarom bij ons geen keuze menu’s of chat robots. Gewoon echte mensen die met je meedenken. 

Wij stellen ons graag voor

Bart Fijneman

Bart Fijneman​

Accountmanager

Wouter Molhoek​

Projectmanager

Martijn Pronk

Designer

Thomas v. Nieulande

AV-specialist

Moustafa Omar

Webdesigner

Jouw naam hier?

Over webbedrijf.nl

Onze techniek

Om een solide website te ontwikkelen die gemakkelijk in beheer is en goed in Google scoort, is een krachtig CMS systeem noodzakelijk. Wij ontwikkelen om die reden ook onze websites in WordPress in combinatie met de Elementor page builder.

Wij zijn hierdoor in staat om binnen no-time een prachtige website neer te zetten, die volledig AVG proof, mobiel vriendelijk, zoekmachine geoptimaliseerd, makkelijk onderhoudbaar en snel is.

Daarnaast beheren wij zelf onze (virtual)servers, zo kunnen we de software wensen perfect afstemmen op de hardware specificaties. Dit zorgt voor razendsnelle WordPress websites.

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.