Wij zijn Webbedrijf.nl

Sinds 2014 ontwikkelen wij professionele websites en webshops voor ambitieuze ondernemers. Sinds eind 2021 zijn we van DesignOne naar Webbedrijf.nl veranderd, met oog op een brede dienstverlening.

Over ons

DesignOne is in 2014 opgericht met als doel om MKB’ers te helpen aan websites die goed werken tegen een eerlijke prijs.
Wij zien dat veel partijen niet duidelijk vooraf een prijs communiceren, en dat vinden wij gek. Wij doen het daarom anders. Bij ons krijg je vooraf altijd de prijs te horen die wij nodig hebben om samen tot een goed resultaat te komen. Zo weet jij als ondernemer precies waar je aan toe bent.

Wij vinden flexibliteit en snel handelen belangrijke kenwaardes. Geen keuze menu’s of chat robots. Gewoon echte mensen die met je meedenken.

Onze techniek

Om een solide website te ontwikkelen die gemakkelijk in beheer is en goed in Google scoort, is een krachtig CMS systeem noodzakelijk. Wij ontwikkelen om die reden ook onze websites in WordPress in combinatie met de Elementor page builder.

Wij zijn hierdoor in staat om binnen no-time een prachtige website neer te zetten, die volledig AVG proof, mobiel vriendelijk, zoekmachine geoptimaliseerd, makkelijk onderhoudbaar en snel is.

Wij stellen ons graag voor

Wouter Molhoek​

Webdesigner

Bart Fijneman​

Accountmanager

Thomas v. Nieulande

AV-specialist

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.