Op zoek naar een nieuwe website voor jouw onderneming in Brabant?

Ben jij op zoek naar een nieuwe website voor jouw onderneming in Brabant? Laat jouw nieuwe website maken binnen 2 weken vanaf 445 euro.

Een professionele en vindbare website in Brabant

Tegenwoordig zoekt bijna iedereen die een bedrijf in Brabant zoekt, het via Google op. Daarom is het belangrijker dan ooit om in deze zoekresultaten terecht te komen, zodat mensen de website van jouw bedrijf of organisatie in Brabant ook daadwerkelijk zullen vinden. Wij kunnen jou hierbij ondersteuning, door een professionele en vindbare website voor jou te bouwen. Wij hebben al jaren ervaring in de realisatie van websites in Noord Brabant en weten als geen ander waar wij de focus op moeten leggen in het UX design.

Website laten maken Brabant

Dit is wat we doen

Charles Nagelkerke Makelaardij

Employbrand

Dit kan je van ons verwachten

We ontwikkelen al meer dan 7 jaar websites in Brabant voor allerlei soorten bedrijven. Hiernaast staat wat je van ons kan verwachten.
Portfolio Update-rafiki

Uniek UX webdesign

UX, wat staat voor User experience (Gebruikerservaring), is de laatste jaren steeds belangrijker aan het worden. Een goed UX ontwerp zorgt ervoor dat bezoekers van de website makkelijker kunnen navigeren en eerder overgaan tot conversie. Ook verhoogt een goed UX ontwerp de duur van een sessie op de website. Dat laatste is belangrijk omdat, hoe langer een potentiële klanten op jouw website is, hoe meer informatie ze kunnen opnemen van jouw bedrijf uit Noord Brabant.

Web devices-rafiki

Onderscheidend

Als je door ons jouw website laat maken in Noord Brabant ontvang je geen 13 in een dozijn website. Dat wilt zeggen dat je geen website met saaie tekst en een simpel achtergrondje ontvangt. Jouw website is het online visitekaartje van jouw bedrijf, en moet er dus echt uit springen! Om dit te bewerkstelligen voegen wij elementen toe zoals sliders, carouselen, formulieren en parallaxen. Op die manier springt de website van jouw onderneming in Brabant er goed uit!

Rising-rafiki

Goed vindbaar

Wij vinden design net zo belangrijk als vindbaarheid in Noord Brabant, dat is daarom ook de reden dat wij tijdens het vormgeven van de website al rekening houden met de SEO. Zo is het voor de vindbaarheid belangrijk om gebruik te maken van uitspringende kopjes en veel afbeeldingen. Daar houden wij dus rekening mee tijdens het vormgeven. Op die manier is je website in Brabant niet alleen mooi, maar scoort hij ook nog eens goed in Google!

Website Creator-rafiki

Makkelijk beheren

Wij vinden dat je zelf de mogelijkheid moet hebben om de website te beheren, zodat je niet van ons afhankelijk hoeft te zijn. Wij realiseren dit door de website te ontwikkelen in Wordpress en Elementor, wat gericht is op gebruikersgemak. Daarnaast hebben wij voor het beheren handleidingen geschreven, zodat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden. Uiteraard voeren wij graag een wijziging voor je door als het je niet uitkomt om zelf te doen, of omdat het simpelweg niet lukt.

Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6

Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.

Uitbrengen offerte

Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.

Gegevens aanleveren

Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.

Eerste concept

Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.

Review & feedback

Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.

Live plaatsen

Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.
Our-Services-pic-1

Onze websitebouwers, jouw website in Brabant

Mobiele topprestaties
De mobiele telefoon is bijna niet weg te denken uit het dagelijkse leven, daarom is het ook belangrijk om jouw website in Noord Brabant mobiel geschikt te maken. Zo hebben wij ons Wordpress thema eerst ontworpen voor de telefoon en daarna pas voor laptops en andere grotere apparaten. Dit vonden wij bij het ontwerpen fundamenteel, omdat mobiele apparaten minder rekenkracht hebben dan grotere apparaten. Jouw website is dus sneller geladen dan andere websites op de mobiele telefoon. De laadtijd is enorm van belang omdat gemiddeld 7% van de bezoekers per seconde afhaakt tijdens het laden van een pagina in Noord Brabant.

All-in, alles van A tot Z
Het laatste wat wij willen is dat jij ontevreden bent met het webdesign dat je hebt laten ontwerpen door onze webdesigners. Daarom gaan wij net zolang door tot jij 100% tevreden bent met het eindresultaat. Doorgaans duurt het ontwerpen van een website twéé weken in Noord Brabant, daarna plaatsen wij de website op jouw domeinnaam, en zorgen wij ervoor dat alles wordt getest en aan behoren werkt. Als je ook gebruik maakt van onze hosting service ontvang je na de oplevering altijd support voor al jouw technische vragen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Gratis adviesgesprek!

Heb je een nieuw idee of wil je advies hebben over je bestaande website? Laat het ons weten!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.