Nieuwe website laten maken in Terneuzen?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij van Webbedirjf.nl garanderen dat je binnen twee weken online bent! Dit met onze aantoonbare 100% tevredenheidsgarantie en onze scherp geprijsde pakketten vanaf 445,- euro, all in.
Website laten maken Terneuzen

Het Webbedrijf in Terneuzen!

Opzoek naar een partij die wel naar je luistert en niet allerlei pakketten probeert aan te smeren die je niet nodig hebt? Zoek dan niet verder, bij Webbedrijf.nl in Terneuzen ben je op het juiste adres om een nieuwe website te laten maken voor jouw onderneming. Neem contact op en bespreek jouw vraagstuk met een van onze enthousiastelingen.

Onze
samenwerkingen

Kickstart pakket

Eenmalig € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 15,-

Premium pakket

Vanaf € 995,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Maatwerk pakket

Op aanvraag
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Golfheadcovers

Maatwerk webshop · Hosting
Website Beautify Luxury Spa

Beautify Luxury Spa

Maatwerk webshop · Salonized · Hosting · Data migratie
Levendig Landgoed Huize Padua

LLHP

Maatwerk website · Interactieve landkaart · Futuristisch design

BAO Asian

Kickstart website · Integratie FoodTicket · Modern ontwerp · Hosting
Fontys

Werken bij Fontys

Maatwerk website · Vacature systeem · Hosting · Futuristisch ontwerp
Restaurant Havendorp

Havendorp

Webshop · Excentriek ontwerp · Reserveringsmodule

Bekijk enkele websites die we ontwikkeld hebben

Wij ontwikkelen al meer dan 7 jaar websites, webshops en logo’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang een 100% vrijblijvende en geheel op maat gemaakt voorstel

Wat kan je van Webbedrijf.nl verwachten

Als je een website laat maken in Terneuzen, stellen wij jouw persoonlijke wensen voorop. Lees hiernaast wat je nog meer van ons kan verwachten.
Webdesign Terneuzen

Jouw wensen

Ongeacht wat de visie is van je onderneming, wij luisteren naar jouw wensen. Professioneel of wat meer speels, het maakt voor onze webdesigners niet uit. Onze webdesigners in Terneuzen maken namelijk geen gebruik van standaard Wordpress templates, onze websites worden op maat ontwikkeld conform jouw specificaties.

Webdesign Terneuzen

Krachtige hosting

Wij hosten al onze websites op onze eigen servers met een uptime van 99,9%. Dit betekent dat al onze websites in Terneuzen en omstreken 99,9% van de tijd online en dus zichtbaar zijn. Om dit getal te behouden monitoren wij al onze websites en grijpen wij direct in op het moment dat het misgaat. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken.

Gebruiksvriendelijk systeem op basis van WordPress

Simpel te beheren

Wij vinden het belangrijk dat jouw website makkelijk in beheer is. We willen voorkomen dat jij als bedrijf onnodige kosten gaat maken doordat je bij iedere gewenste wijziging, ons daarvoor nodig hebt. Tijdens de ontwikkeling houden onze webdesigners altijd rekening met het beheer, onze websites worden daarom zo gebruiksvriendelijk mogelijk ingericht. Mocht je er dan alsnog niet uitkomen? Geen enkel probleem. Neem gerust contact op en we helpen je graag verder!

Webdesign Terneuzen

SEO geoptimaliseerd

Jouw Wordpress website moet goed vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat jouw (potentiële) klanten je nieuwe website kunnen vinden in Terneuzen en omstreken. Onze websitebouwers optimaliseren daarom je nieuwe website zo dat de punten omtrent SEO goed staan ingesteld.

Van kennismaking tot de oplevering:
Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Een website die goed gevonden wordt in Google

Wil je een website laten maken in Terneuzen? Dan wil je uiteraard ook dat je site goed gevonden wordt in de zoekmachines van Google. Het is belangrijk dat je zichtbaar bent voor je potentiële klanten. Enkele integraties die wij doen met de diensten van Google zijn:

  • Koppeling met Google Analytics, dit houd de gebruikers bij en zorgt voor een verhoging in de zoek resultaten.
  • Koppeling met Google Search Console, hierin worden alle versies van de website ingeladen wat vervolgens vaker de website laat indexeren.
  • Vermelding op Google mijn bedrijf, hierdoor wordt jouw website dus beter vindbaar in Terneuzen.

 

Benieuwd geworden wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact op en spreek een van onze professionals!

Website laten maken in Terneuzen

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Wouter om jouw ideeën te bespreken onder het genot van een bakje ☕

Wat kan je verwachten?

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.