Ben je op zoek naar een website bouwer in Eindhoven?

Wil je een website laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Laat onze experts je helpen. Vanaf 445,- euro all-in kunnen wij jouw website ontwikkelen en ben je binnen 2 weken online in Eindhoven.
Ben je op zoek naar een website bouwer in Eindhoven?

Jouw website, onze expertise

Ook vandaag de dag is het nog steeds enorm belangrijk om online vindbaar en actief te zijn. Vaak is een website de eerste indruk die jouw potentiële klanten krijgen van je bedrijf en de diensten die je aanbiedt in Eindhoven. Het is daarom extra belangrijk dat juist die indruk vlekkeloos verloopt en representatief is. Bij Webbedrijf.nl gebruiken onze experts daarom ook niet standaard templates van het internet, maar maken onze professionals jouw website op maat conform jouw wensen. Vanaf 445,- euro all-in kunnen wij jouw website ontwikkelen en ben je al binnen 2 weken online.

Onze
samenwerkingen

Kickstart pakket

Eenmalig € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 15,-

Premium pakket

Vanaf € 995,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Maatwerk pakket

Op aanvraag
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Golfheadcovers

Maatwerk webshop · Hosting
Website Beautify Luxury Spa

Beautify Luxury Spa

Maatwerk webshop · Salonized · Hosting · Data migratie
Levendig Landgoed Huize Padua

LLHP

Maatwerk website · Interactieve landkaart · Futuristisch design

BAO Asian

Kickstart website · Integratie FoodTicket · Modern ontwerp · Hosting
Fontys

Werken bij Fontys

Maatwerk website · Vacature systeem · Hosting · Futuristisch ontwerp
Restaurant Havendorp

Havendorp

Webshop · Excentriek ontwerp · Reserveringsmodule

Bekijk enkele websites die we ontwikkeld hebben

Wij ontwikkelen al meer dan 7 jaar websites, webshops en logo’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang een 100% vrijblijvende en geheel op maat gemaakt voorstel

Wat kunnen wij bieden voor onze klanten in Eindhoven?

Onze website bouwers bij Webbedrijf.nl kunnen je met een 100% tevredenheidsgarantie garanderen dat uw website binnen twee weken online staat. Hiernaast kun je zien waarin onze websitebouwers nog meer uitblinken.
Webdesign Eindhoven

SEO Geoptimaliseerd

Een van de belangrijkste dingen van een goed presterende website is het optimaliseren van de SEO, SEO staat dan dus ook voor Search Engine Optimalisation. De websitebouwers van onze zijn dus ervaren in het schrijven van zowel passende als goed presterende teksten. Dit alles zodat jouw website goed vindbaar is in Eindhoven en omstreken.

Webdesign Eindhoven

Huisstijl

Ben je net een bedrijf of start-up begonnen en ben je nog niet tevreden over je huidige huisstijl? Wij kunnen je hier ook mee helpen. Onze ontwerpers staan graag voor je klaar om te kijken welke huisstijl goed bij jouw bedrijf in Eindhoven past. Stel onze ontwerpers dus op de hoogte bij het aanvragen van de offerte, dan regelen wij de rest.

Webdesign Eindhoven

Jij tevreden? Wij tevreden

Ben jij op zoek naar een website bouwer in Eindhoven? Dan kun je rekenen op onze 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn dus pas tevreden als jij tevreden bent met jouw Wordpress website. Onze websitebouwers staan altijd open voor veranderingen. Zodat wij dus de 100% tevredenheidsgarantie kunnen garanderen. Honderden klanten maakten hier al gebruik van. Ben jij de volgende?

Gebruiksvriendelijk systeem op basis van WordPress

Eenvoudig in beheer

Wij als digital agency kunnen ons voorstellen dat vervelend is om te moeten mailen of bellen als er een tekst, foto, of linkje toegevoegd moet worden aan je website in Eindhoven. Daarom bieden wij als webdesign bureau een makkelijk te gebruiken CMS aan, dit houdt in dat jouw website gemakkelijk te beheren valt vanuit een gebruiksvriendelijke interface. Zodat het toevoegen of aanpassen van content gesneden koek is.

Van kennismaking tot de oplevering:
Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Goed vindbaar worden in Eindhoven

Het doel van onze website bouwers is het goed vindbaar maken van jouw website in Eindhoven, dit doen we door middel van de focus te leggen op woorden waarop de website nou echt op gevonden moet worden. Dit zorgt dus voor een verhoogde score op zoekmachines zoals Google, dit valt onder onze SEO optimalisatie technieken. Dit zodat jouw digitale visitekaartje representatief is voor jouw bedrijf, start-up of organisatie in Eindhoven.

Ben jij ook benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Marketing

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Wouter om jouw ideeën te bespreken onder het genot van een bakje ☕

Wat kan je verwachten?

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.