Opzoek naar een nieuwe website in Zeeland

Wil jij goed gevonden worden in Zeeland? Wij ontwikkelen vindbare website vanaf €445,- all-in.

Waarom Webbedrijf.nl voor jouw Zeeuwse website?

Zoek jij een goede en professionele website? Onze websitebouwers kunnen je hiermee helpen. Wij hebben al jaren ervaring met de realisatie van WordPress websites en dit in combinatie met Elementor die aantoonbaar hoog in Google komen te staan. Bij ons heb je dus geen standaard Wordpress website. Elk project maatwerk is dus aan de hand van jouw wensen. Hierdoor krijg jij een website waar je trots op kunt zijn en die jouw bedrijf of organisatie goed representeert.

Website laten maken in Zeeland

Onze pakketten

Kickstart

Vanaf € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 20,-

MKB

Vanaf €1100,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 35,-

Tevreden klanten

Bloom – Let People Grow

Website - Onepager

Careers At Fontys ICT

Maatwerk website - Vacatures

Nefs Aardappelen

Webshop - iOS & Android app

Sportfondsen

Maatwerk portaal - Vacature systeem

Website Beautify Luxury Spa
Beautify Luxury Spa

Webshop - Salonized

E-learning Juf Joanne
Juf Joanne

Webshop - E-learning

BAO Asian Kitchen

Kickstart website - FoodTicket integratie

Website N-Sea
N-sea

Meertaligheid - Vacature systeem

Levendig Landgoed Huize Padua
LLHP

Interactieve landkaart

Goals

Animaties - Meertaligheid

Dit kan je van ons verwachten

We ontwikkelen dus al meer dan 7 jaar websites in Zeeland voor allerlei soorten bedrijven. Hiernaast staat wat je van ons kan verwachten.
Web devices-rafiki

Responsive website

Een website is het visitekaartje van jouw bedrijf of organisatie in Zeeland. Hierom moet de website er op elk formaat dus tip top uitzien. Wij optimaliseren websites zodat ze er formaat goed uit zien. Daarnaast testen de verschillende versies ook uitgebreid. Zodat jij zeker kunt zijn dat alle (potentiële) klanten in Zeeland een goede indruk krijgen van jouw bedrijf.

Google sitemap-rafiki

Gerichte doelgroep

Doordat wij landingspagina's aanmaken gericht op specifieke zoekwoorden krijgt jij een hogere positie in google op deze trefwoorden. Jouw website is hierdoor dus beter te vinden door potentiële klanten in Zeeland. Deze klanten kennen jouw bedrijf dus nog niet, maar zijn dus wel opzoek zijn naar jouw diensten of producten.

Website Creator-rafiki

Kwalitatief

Alle website die wij opleveren zijn van de beste kwaliteit. Elke website in Zeeland wordt met de hand gebouwd in het gebruiksvriendelijke CMS systeem WordPress samen met de page builder Elementor. Nadat de website is gebouwd, wordt deze op verschillende apparaten getest om er zeker van te zijn dat alles op de juiste plek staat en werkt naar behoren.

Maintenance-rafiki

Zelf beheren

Je hoeft ons niet voor elke wijziging te contacteren, omdat je deze zelf kunt doorvoeren in het gebruiksvriendelijke CMS Wordpress i.c.m. Elementor. Uiteraard kan je altijd contact opnemen om ons de wijzigingen te laten doorvoeren. Wij staan graag voor je klaar.

Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Een zoekmachine vriendelijke website

Wil je een website laten maken in zeeland? Dan wil je uiteraard ook dat deze goed gevonden wordt in de zoekmachines. Google is met 90% marktaandeel de meest gebruikte zoekmachine in Zeeland. Hierom richten wij dus veel aandacht aan de diensten die Google heeft om de vindbaarheid te vergroten. Enkele integraties die wij doen zijn dus:

  • Koppeling met Google analytics, dit houd de gebruikers bij en zorgt voor een verhoging in de zoek resultaten.
  • Koppeling met Google search console, hierin worden alle versies van de website ingeladen wat vervolgens vaker de website laat indexeren.
  • Vermelding op Google mijn bedrijf, hierdoor wordt jouw website dus beter lokaal in Zeeland vindbaar.
Webbedrijf.nl webresolutie-28

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Wat kan je verwachten?

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.