De makelaar in Breda

Charles Nagelkerke Makelaardij. Bekend om zijn deskundigheid en passie voor het vak in Breda en omstreken. De uitstraling van zijn oude website was echter niet meer in lijn met zijn professionele kwaliteiten. Daar moest dus verandering in komen.

Webbedrijf heeft Charles geholpen door een nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen met de eindgebruiker in gedachten. Ook is er een koppeling gerealiseerd met Realworks, zodat zijn objecten automatisch op zijn website terecht komen.

Een persoonlijke uitstraling

Wat Charles anders maakt dan andere makelaars is zijn persoonlijke aanpak. Voor het ontwerp van de website is het uitgangspunt geweest om zijn persoonlijke touch terug te laten komen in de uitstraling van de beelden en de ’tone of voice’ aan te passen in de teksten.

Koppeling met Realworks

Om zo veel mogelijk handmatig werk voor Charles te besparen, is er een koppeling ontwikkeld met zijn makelaarsoftware Realworks. Middels deze koppeling worden objecten vanuit Realworks dagelijks automatisch gesynchroniseerd met de website. Zodra er een nieuwe woning is toegevoegd of een woning wordt verkocht, wordt dit automatisch op de website aangepast.

Schaduwval van jouw nieuwe woning

Je wilt alles weten als je een huis gaat kopen. Hoe is de ligging? Wat is er in de buurt te doen? Maar ook: hoe valt de zon gedurende de dag? Daar geeft de nieuwe website van Charles Nagelijkerke Makelaardij een antwoord op door middel van een slimme berekening met de stand van de zon in combinatie met de tijd van de dag.

Andere cases

Employbrand

Strippenkaart Online

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Gratis adviesgesprek!

Heb je een nieuw idee of wil je advies hebben over je bestaande website? Laat het ons weten!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.