Wil jij een wordpress website laten maken in Den Bosch?

Dan ben je bij onze webdesigners op het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring op het gebied van website ontwikkeling, kennen we alle fijne kneepjes uit het vak. Vanaf 445,- euro kunnen onze experts een all-in website ontwikkelen en ben je gegarandeerd binnen twee weken online.
Wordpress website laten maken in Den Bosch

Een partij die met je mee denkt

Wil jij je wat verouderde website nu eindelijk laten herbouwen of ben je opzoek naar een compleet nieuwe website? Onze webbouwers in Den Bosch helpen jou graag verder! Bij Webbedrijf.nl hebben we over de jaren heen enorm veel websites ontwikkeld voor ondernemers en hierdoor veel kennis opgedaan.

Onze experts willen graag die kennis met jou delen in de vorm van geschikt advies wat betreft een website die bij jouw onderneming past. Twijfel niet en neem contact op om vrijblijvend een van onze webbouwers in Den Bosch te spreken over jouw vraag!

Onze
samenwerkingen

Kickstart pakket

Eenmalig € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 15,-

Premium pakket

Vanaf € 995,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Maatwerk pakket

Op aanvraag
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Golfheadcovers

Maatwerk webshop · Hosting
Website Beautify Luxury Spa

Beautify Luxury Spa

Maatwerk webshop · Salonized · Hosting · Data migratie
Levendig Landgoed Huize Padua

LLHP

Maatwerk website · Interactieve landkaart · Futuristisch design

BAO Asian

Kickstart website · Integratie FoodTicket · Modern ontwerp · Hosting
Fontys

Werken bij Fontys

Maatwerk website · Vacature systeem · Hosting · Futuristisch ontwerp
Restaurant Havendorp

Havendorp

Webshop · Excentriek ontwerp · Reserveringsmodule

Bekijk enkele websites die we ontwikkeld hebben

Wij ontwikkelen al meer dan 7 jaar websites, webshops en logo’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang een 100% vrijblijvende en geheel op maat gemaakt voorstel

Wat zijn de voordelen van Webbedrijf.nl

Het maken van goed presterende Wordpress websites staat bij de websitebouwers van Webbedrijf.nl op nummer 1. Zo houden we de SEO score hoog en ben je goed vindbaar in Den Bosch. Hiernaast staan nog andere voordelen beschreven als je een Wordpress website zou laten ontwikkelen door Webbedrijf.nl.
Webdesign Den Bosch

Updaten doen wij voor je

Het uitvoeren van updates is voor velen een uitdagende taak en in sommige gevallen zelfs gevaarlijk. Wat als er een fout in de update zit, of als er iets anders mis gaat? Daarom updaten wij graag voor je, wij maken van tevoren een reserve-kopie van jouw Wordpress website in het geval dat er iets mis mocht gaan. Fouten lossen we ook op, zodat jouw website altijd op de laatst beschikbare technieken draait.

Webdesign Den Bosch

Goed vindbaar in Den Bosch

Onze websitebouwers besteden graag extra aandacht aan het optimaliseren van de SEO-waarde van jouw Wordpress website ben je al snel goed vindbaar in een zoekmachine zoals Google. Onze websitebouwers staan graag voor je klaar om je te helpen met het schrijven van jouw teksten zodat ze goed presteren in de zoekmachines en je sneller vindbaar bent in Den Bosch

Webdesign Den Bosch

Wordpress als CMS

Omdat wij Wordpress gebruiken als Content Management Systeem kun je zelf snel kleine veranderingen doorvoeren in jouw Wordpress website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanpassen van een tekst of afbeeldingen. Voor grotere wijzigingen kun je altijd contact met ons opnemen.

Webdesign Den Bosch

Goede Wordpress prestaties

Het belangrijkste van een Wordpress website is de prestatie bij de eindgebruiker in Den Bosch. De Wordpress websites van onze websitebouwers beschikken over de laatst bekende optimalisatie technieken. Concreet houdt dit in dat onze Wordpress websites vloeiend aanvoelen omdat de afbeeldingen en teksten op de achterkant geoptimaliseerd zijn. Ook beschikt jouw Wordpress website over de laatste updates en een strak cache-beleid. Zo krijgt de eindgebruiker in Den Bosch altijd een snelle website voorgeschoteld.

Van kennismaking tot de oplevering:
Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Waarom een Wordpress website?

Een website kan op diverse manieren ontwikkeld worden, waarom wordt er dan toch gekozen voor een Wordpress website? Voor ons en voor jou als potentiële klant heeft het gebruiken van Wordpress diverse voordelen.

Makkelijk in onderhoud

Het onderhouden van een Wordpress website is zeer gemakkelijk. Wordpress is namelijk een CMS (Content Management Systeem) waar je door middel van een gebruikersvriendelijke interface zelf wijzigingen kunt doorvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afbeeldingen, stukken tekst, of een hyperlink. Mochten er zaken zijn waar je niet uitkomt, dan ben je altijd vrij om contact met ons op te nemen.

Uiterlijk

Geen enkele Wordpress website is bij Webbedrijf.nl hetzelfde. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het ontwerp van jouw website. Wij maken geen gebruik van standaard templates, wij ontwikkelen op maat een passende website die voldoet aan jouw huisstijl.

Webbedrijf Kennisbank

Ben jij al overtuigd van een Wordpress website?

Wij namelijk wel! Momenteel hebben we meer dan 300 ondernemers geholpen met hun Wordpress website. Wordt jij de volgende? Laten we nog een keer de voordelen bekijken van een Wordpress website.

  • Je kunt snel aan de slag, bij Webbedrijf.nl ben je namelijk al binnen twee weken online met jouw Wordpress website.
  • Teksten, afbeeldingen en linkjes kun je zelf makkelijk aanpassen, wel zo handig als je 'even snel' iets moet veranderen.
  • Je bent goed te vinden in Den Bosch. Jouw website is namelijk geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google
  • Jouw website voelt als thuis, onze websitebouwers zorgen er namelijk voor dat jouw huisstijl terugkomt op jouw Wordpress website.

 

Heb jij vragen of wil je graag met ons een kop koffie komen drinken? Neem gerust contact op!

Webdesign Den Bosch

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Wouter om jouw ideeën te bespreken onder het genot van een bakje ☕

Wat kan je verwachten?

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.