Jouw website laten maken in Middelburg binnen 2 weken

Op zoek naar een professionele websitebouwer in Middelburg? Wij maken jouw webdesign vanaf €445,- all inclusief binnen 2 weken met 100% tevredenheidsgarantie.

Waarom kiezen voor Webbedrijf.nl als webdesigner?

Zoek jij een goede professionele websitebouwer in Middelburg die tegen een scherp tarief jouw website kan maken? Dan bent je bij Webbedrijf.nl aan het juiste adres. Wij zijn zelf gevestigd in Middelburg en helpen ondernemers door heel Nederland met de realisatie van websites en webshops. Daarnaast kunnen wij jouw website ook onderhouden. Voor meer informatie daarover kan je ons altijd vrijblijvend contacteren of langskomen op ons kantoor in Middelburg voor een vers gezet bakje koffie.

Website laten maken in Middelburg, binnen 2 weken online

Dit is wat we doen

Charles Nagelkerke Makelaardij

Employbrand

Dit kan je van ons verwachten!

We ontwikkelen al meer dan 7 jaar websites in Middelburg voor allerlei soorten bedrijven. Hiernaast staat wat je van ons kan verwachten.
Fast loading-rafiki (1)

Vindbaarheid

Als je opzoek bent naar een nieuwe website in Middelburg wil je uiteraard ook dat deze website wordt gevonden door potentiële klanten. Daarom is het dus belangrijk om goed vindbaar te zijn in de zoek resultaten van bijvoorbeeld Google. Wij bouwen al onze websites in het CMS Wordpress samen met Elementor,. Dit maakt jouw website dus goed vindbaar maakt in Middelburg en omstreken.

Website setup-rafiki

Geen omkijken

De website wordt gebouwd in de nieuwste versie van Wordpress met Elementor, en wordt geüpdatet zodra er updates beschikbaar zijn. Hierdoor heb je nooit omkijken naar de website. Op het moment dat je iets wilt wijzigen op de website kan je dat ook gemakkelijk doen via het CMS systeem met behulp van onze handleidingen. Mocht het onverhoopt niet lukken helpen wij je graag verder.

Web devices-rafiki

Perfect formaat

Tegenwoordig bezoekt meer dan de helft van de online bezoekers in Middelburg een website via de telefoon of tablet, hierom is het belangrijk om het webdesign goed responsieve te maken zodat alle bezoekers op alle apparaten een goede professionele website te zien krijgen. Met ons CMS weet je zeker dat dit helemaal goed komt. Zo ontwikkelen wij het webdesign met Elementor Pro, een plugin in Wordpress. Met Elementor Pro kunnen wij het webdesign per apparaat maken waardoor het overal goed staat.

Maintenance-rafiki

Goede krachtige hosting

Wij hosten al onze websites op goede servers met een uptime van 99,9%. Dit houdt in dat al onze websites in Middelburg en omstreken 99,9% van de tijd online en dus zichtbaar zijn. Om dit getal te behouden monitoren wij alle websites en grijpen wij direct in op het moment dat het misgaat. Jij hebt hier dus geen omkijk naar.

Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6

Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.

Uitbrengen offerte

Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.

Gegevens aanleveren

Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.

Eerste concept

Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.

Review & feedback

Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.

Live plaatsen

Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.
Our-Services-pic-1

Onze websitebouwers, jouw vindbaarheid

Vaak krijgen wij de vraag: ‘kom ik ook hoog in google als ik voor jullie kies’ te horen van onze klanten in Middelburg. Het antwoord hierop is simpel, ja. Onze websitebouwers stellen alle vereisten van Google in en leggen de focus op de woorden waar de website echt op gevonden moet worden. Hierdoor scoort de website goed in de SERP (Zoekmachine resultaten pagina). Sinds 2017 zijn ook zogenoemde rich snippets ook erg in trek, dit zijn extra toevoegingen aan de zoek resultaten. Voorbeelden hiervan zijn de welbekende sterretjes en prijs indicaties bij de website in Google. Deze extra toevoegingen vergroten de CTR (Klik door ratio) gemiddeld met 15% wat dus kort door de bocht inhoud dat er 15% meer bezoekers op jouw website terecht komen. Wij als websitebouwers maken daarom ook gebruikt van deze nuttige toevoeging.

 

Ben jij ook benieuwd geworden wat wij voor jouw bedrijf kunnen bieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Gratis adviesgesprek!

Heb je een nieuw idee of wil je advies hebben over je bestaande website? Laat het ons weten!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.