Zoek jij nog een website bouwer in Vlissingen?

Dan ben je bij Webbedrijf.nl aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring, kunnen we garanderen dat je binnen twee weken online bent. Dit al vanaf 445,- euro.
Zoek jij nog een Wordpress website bouwer in Vlissingen?

Een partij die met je meedenkt

Omdat we al meer dan 7 jaar websites ontwikkelen in Wordpress, kennen wij alle ins and outs uit het vak. We delen graag onze kennis met jou door samen te kijken naar wat er nodig is en advies te geven betreffende jouw vraagstuk. Elk project is namelijk bij Webbedrijf.nl maatwerk, geen standaard templates of layouts van het internet dus. Op basis van jouw wensen, krijg jij een website waar je trots op kunt zijn en die jouw bedrijf goed representeert in Vlissingen.

Onze
samenwerkingen

Kickstart pakket

Eenmalig € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 15,-

Premium pakket

Vanaf € 995,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Maatwerk pakket

Op aanvraag
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Golfheadcovers

Maatwerk webshop · Hosting
Website Beautify Luxury Spa

Beautify Luxury Spa

Maatwerk webshop · Salonized · Hosting · Data migratie
Levendig Landgoed Huize Padua

LLHP

Maatwerk website · Interactieve landkaart · Futuristisch design

BAO Asian

Kickstart website · Integratie FoodTicket · Modern ontwerp · Hosting
Fontys

Werken bij Fontys

Maatwerk website · Vacature systeem · Hosting · Futuristisch ontwerp
Restaurant Havendorp

Havendorp

Webshop · Excentriek ontwerp · Reserveringsmodule

Bekijk enkele websites die we ontwikkeld hebben

Wij ontwikkelen al meer dan 7 jaar websites, webshops en logo’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang een 100% vrijblijvende en geheel op maat gemaakt voorstel

Dit kan je van Webbedrijf.nl verwachten

Het maken van goed presterende Wordpress websites staat bij onze websitebouwers op nummer 1. Hiernaast staat wat je nog meer van ons kan verwachten.
Webdesign Vlissingen

Jouw huisstijl

Wij ontwikkelen jouw website op maat en op basis van jouw huisstijl. Zo weten we zeker dat de website jouw bedrijf goed representeert voor jouw klanten in Vlissingen. Geen standaard templates of layouts van het internet dus, jouw website wordt volledig op maat gemaakt op conform jouw wensen.

Webdesign Vlissingen

Makkelijk in beheer

In ons gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) kan je jouw eigen website makkelijk beheren. Tekst of een afbeelding wijzigen? Geen enkel probleem, dit kan je allemaal zelf regelen in het CMS. Zo hoef je ons niet voor elke aanpassing te bellen en sta je volledig vrij in de keuzes die je maakt op jouw Wordpress website. Kom je er niet helemaal uit of wil je met een van onze professionals praten voor advies? We staan graag klaar om je te helpen.

Webdesign Vlissingen

Sterke hosting

Wij hosten al onze websites op snelle servers met een uptime van 99,9%. Dit betekent dat al onze websites in Vlissingen en omstreken 99,9% van de tijd online en dus zichtbaar zijn voor jouw klanten. Om deze belofte te behouden, monitoren wij alle websites en ondernemen wij gelijk actie op het moment dat het misgaat. Jij hoeft hier dus niets voor te doen.

Webdesign Vlissingen

Geschikt voor de telefoon

We leven in een tijdperk waarin bijna niemand meer zonder een mobiele telefoon rondloopt. Daarom is het voor onze websitebouwers extra belangrijk dat jouw Wordpress website goed presteert en er goed uitziet op mobiele apparaten. Zo is het voor jouw klanten in Vlissingen extra makkelijk om jouw website te bezoeken, zonder hier een laptop voor nodig te hebben.

Van kennismaking tot de oplevering:
Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Niet volledig overtuigd?

Wil jij een website laten maken in Vlissingen, maar je bent nog niet helemaal overtuigd van Webbedrijf.nl? Dan nemen we hieronder nog twee punten door die onze websitebouwers met zekerheid kunnen bieden.

Eigen huisstijl
Voor het ontwikkelen van jouw nieuwe website, nemen onze webbouwers jouw huisstijl over. Geen standaard templates dus. Heb je nog geen huisstijl? Dan kun je bij het aanvragen van een offerte de wensen voor jouw huisstijl doorgeven. Dan ontwerpen onze webdesigners deze meteen voor jouw bedrijf in Vlissingen.

Snelle oplevering
Nadat we de wensen in kaart hebben gebracht en alle benodigde gegevens zijn aangeleverd, gaan wij direct aan de slag met de ontwikkeling van jouw nieuwe website.

Wil je een keer een kopje koffie komen drinken om de mogelijkheden te bespreken voor jouw bedrijf in Vlissingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Website laten ontwikkelen

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Wouter om jouw ideeën te bespreken onder het genot van een bakje ☕

Wat kan je verwachten?

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.