Een nieuwe website laten maken in Roosendaal

Toe aan een website die past bij jouw onderneming? Wij van kunnen je daar bij helpen! Ondertussen hebben we al meer dan 300 ondernemers geholpen met een website en kennen wij daardoor alle fijne kneepjes van het vak. Vanaf 445,- euro all-in kunnen onze experts een website ontwikkelen voor jouw onderneming en ben je binnen 2 weken online in Roosendaal.

De website bouwer in Roosendaal

Zoek jij een professionele partij die een passende website kan ontwikkelen voor jouw onderneming? Onze websitebouwers in Roosendaal kunnen je hiermee helpen. Wij hebben jarenlang ervaring met de realisatie van WordPress websites in combinatie met Elementor. Bij ons krijg je dus geen standaard Wordpress website gebasseerd op een template. Elk project wordt maatwerk ontwikkeld en is dus aan de hand van jouw wensen gerealiseerd. Hierdoor krijg jij een website waar je trots op kunt zijn en die jouw bedrijf of organisatie goed representeert.

Website laten maken in Roosendaal

Onze pakketten

Kickstart

Vanaf € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 20,-

MKB

Vanaf €1100,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 35,-

Tevreden klanten

Bloom – Let People Grow

Website - Onepager

Careers At Fontys ICT

Maatwerk website - Vacatures

Nefs Aardappelen

Webshop - iOS & Android app

Sportfondsen

Maatwerk portaal - Vacature systeem

Website Beautify Luxury Spa
Beautify Luxury Spa

Webshop - Salonized

E-learning Juf Joanne
Juf Joanne

Webshop - E-learning

BAO Asian Kitchen

Kickstart website - FoodTicket integratie

Website N-Sea
N-sea

Meertaligheid - Vacature systeem

Levendig Landgoed Huize Padua
LLHP

Interactieve landkaart

Goals

Animaties - Meertaligheid

Jouw vraag, onze specialiteit

Onze webdesigners ontwikkelen al meer dan 7 jaar websites in Roosendaal voor allerlei soorten bedrijven. Hiernaast staat wat je van Webbedrijf.nl kunt verwachten.
Geschikt voor ieder apparaat

Geschikt voor de laptop, tablet en telefoon

Het is in deze tijd belangrijker dan ooit om een website te hebben die er zowel op mobiel als op desktop er goed uit ziet voor jouw klanten in Roosendaal. Steeds meer websites worden namelijk via mobiele apparaten bezocht. Onze webdesigners bij Webbedrijf.nl kijken graag met je mee hoe we het mobiele ontwerp kunnen optimaliseren voor snelheid en responsiveness.

Gebruiksvriendelijk systeem op basis van WordPress

Zelf te beheren

In ons gebruiksvriendelijke CMS kan je jouw eigen website makkelijk beheren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanpassen van stukjes tekst, of het veranderen van een afbeelding. Zo hoef je ons niet voor elke kleine verandering te bellen en sta je vrij in de keuzes die je maakt op jouw Wordpress website. Schakel je liever hulp in? Ook geen probleem! We staan graag klaar om je te helpen met jouw veranderingen, hoe klein ze ook zijn.

Internship-rafiki

Geen standaard template

Wij ontwikkelen jouw nieuwe website op maat en op basis van jouw persoonlijke huisstijl. Zo weten we zeker dat jouw Wordpress website aanvoelt als thuis. Onze webdesigners maken geen gebruik van een standaard template van het internet. Er wordt gewerkt vanuit jouw wensen, zo garanderen wij een 100% tevredenheidsgarantie voor onze klanten in Roosendaal.

Fast loading-rafiki (1)

Razend snel

Jouw Wordpress website moet snel en geoptimaliseerd zijn, het laten mag niet langer dan een ogenblik duren. Als het langer duurt zullen mensen sneller geneigd zijn weg te klikken. Daarom maken wij gebruik van snelle servers die de content van Wordpress zoals tekst, afbeeldingen en linkjes snel in kunnen laden en dus de wachttijd voor jouw klanten in Roosendaal beperken. Ook maken wij gebruik van cache, het is namelijk niet nodig om elke afbeelding bij elk website-bezoek opnieuw in te laden. Daarom zorgen onze webdesigners er voor dat deze lokaal worden opgeslagen, en pas worden vernieuwd als dit nodig is.

Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Een website die gevonden wordt

Als je op zoek bent naar een nieuwe Wordpress website in Roosendaal wil je uiteraard ook dat deze goed gevonden wordt in de zoekmachines. Google is met 90% marktaandeel de meeste gebruikte zoekmachine in Roosendaal. Daarom richten onze webdesigners veel aandacht op Google en de diensten die hun bieden om de vindbaarheid van jouw Wordpress website in Roosendaal te vergroten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Een koppeling met Google Analytics, zodat er in een overzichtelijke gebruikersinterface wordt weergegeven wat jouw gebruikers op de website doen. Ook kun je makkelijk kijken waar jouw gebruikers vandaan komen, zo kun je dus direct inspelen op wat wel en niet werkt.

Een koppeling met Google Search Console, hierin worden alle versies van de website ingeladen. Hierdoor ziet google dat jouw website bestaat en zal deze dus ook daadwerkelijk in de zoekresultaten komen bij de mensen in Roosendaal.

Vermelding op Google Mijn Bedrijf, hierdoor weet google dat jouw bedrijf gevestigd is in Roosendaal. En zal Google jouw Wordpress website meer laten zien aan klanten in Roosendaal.

Zoekmachine geoptimaliseerde websites

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Wat kan je verwachten?

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.