Employbrand

Zet het netwerk van je medewerkers in voor het vinden van nieuw talent met behulp van Employbrand! Met Employbrand kan je de zichtbaarheid als werkgever een boost geven en talent aantrekken dat echt bij je organisatie past. Door middel van deze online tool kan dat nu leuk en gemakkelijk worden geregeld.

Een nieuwe look

Om de tool fris de buitenwereld te presenteren, is er gekozen voor een nieuw kleurpallet. Samen met een speels lettertype en brand assets (de gezichten), kan Employbrand weer stralen op het internet.

Een nieuwe website

De nieuwe website voor Employbrand is gemaakt met WordPress en Elementor als visuale bouwer. Met deze krachtige combinatie is de website niet alleen enorm makkelijk en snel uit te breiden, maar ook heel laagdrempelig in het beheer.

Een afspraak op maat

Om potentiële gebruikers van Employbrand goed te informeren over de kracht van de tool, zijn er twee mogelijkheden om een demo in te plannen: 1 op 1 afspraak of aansluiten bij de wekelijkse ronde. Via de website kan er via Calendly direct een afspraak worden ingepland in de agenda van iemand uit het Employbrand team.

Andere cases

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.