Laat een professionele website ontwikkelen

Het is essentieel om online een goede indruk achter te laten. Wij helpen ondernemers door veel uit handen te nemen bij het ontwikkelen van een nieuwe website.

De perfecte website voor
jouw onderneming

Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen voor hun website. Bij Webbedrijf.nl luisteren we daarom nauwkeurig naar jouw verhaal en inventariseren we van te voren exact wat je nodig hebt. Ook als je een kleiner budget hebt staan voor je klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Cases

Als wij er zijn, is successr

De juiste mensen vinden en binden. Dat is wat Successr doet. Zij gaan voor de vragen achter de vraag en helpen je met een duurzaam personeelsbeleid. Webbedrijf.nl heeft een unieke website voor Successr mogen ontwikkelen, waar het direct duidelijk is waar ze jou mee kunnen helpen.

Dit kan je allemaal van ons verwachten!

We ontwikkelen al meer dan 5 jaar de mooiste websites voor ambitieuze ondernemers.
Processing-rafiki (1)

Professionele ontwikkeling

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide specialisme, kunnen we binnen no-time tot een perfecte website komen.

Web devices-rafiki

Perfect op alle apparaten

De website wordt geoptimaliseerd voor alle vormen en maten, zodat hij op zowel een laptop, tablet als mobiele telefoon er perfect uit ziet.

Credit card-rafiki (1)

Eerlijke & transparante prijzen

Wij vinden transparantie een belangrijk beginsel. Wij geven vooraf altijd de prijs aan, zo weet je waar je aan toe bent.

Active Support-rafiki (3)

Uitgebreide service

Wij zijn 5 dagen per week geopend om jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast hebben we tal van handleiding geschreven voor het CMS.

Rising-rafiki

Teksten waarmee je gevonden wordt

De teksten die je aanlevert kunnen door ons zo aangepast worden zodat ze voldoen aan de SEO-eisen. Op die manier ben je goed vindbaar in Google.

Je vraag aan
ons stellen?

We staan voor je klaar! Via ons contact formulier kan je alle vragen naar ons sturen.

Bij het Kickstart pakket is de website binnen 1 jaar volledig jouw eigendom. Bij het maatwerk pakket ben je direct na het ontwikkelen eigenaar van de website. Doordat de website ontwikkeld wordt op basis van open-source software, kan je altijd nog naar een andere partij om de website te hosten. Wel zo eerlijk.

Software-update, patches, bug fixes… wat? Geen zorgen! Wij weten hoe alles in elkaar steekt en wij zorgen ervoor dat jouw website altijd online en up-to-date blijft! Zo kan jij je blijven focussen op je werkzaamheden, zonder je zorgen hoeven te maken over de website.

Geen probleem. Wij kunnen de website zo ontwikkelen dat hij in meer dan 1 taal beschikbaar is. Geef bij het aanvragen van een offerte aan dat je meerdere talen wilt hebben, dan kan dat besproken worden in het vrijblijvende adviesgesprek.

Altijd! Mocht je onderneming na een tijdje opzoek zijn naar meer functionaliteiten op de website is dat geen probleem. We kunnen zowel onze Kickstart als maatwerk website uitbreiden. Hiervoor hebben we onder andere onze strippenkaart.

Ja. Naast websites ontwikkelen wij ook webshops. Omdat webshops een aparte tak van sport zijn, hebben we daar een aparte pagina voor gemaakt met meer informatie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Gratis adviesgesprek!

Heb je een nieuw idee of wil je advies hebben over je bestaande website? Laat het ons weten!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.