Behaal meer omzet met een converterende webshop

Verhoog je omzet met een professionele webshop die zorgt voor meer sales. Wij helpen ondernemers door alles van a tot z uit handen te nemen bij het ontwikkelen van een nieuwe webshop. Zo kunnen we helpen met het bepalen van de strategie en het maken van de webshop.

Meer omzet door een webshop die voor je werkt

Bij Webbedrijf.nl heb je al een webshop vanaf 645,- euro. Om vervolgens gevonden te kunnen worden betaal je slechts € 35,- euro per maand. Wij zorgen ervoor dat je webshop perfect is ingesteld, zodat je binnen no-time bestellingen kunt ontvangen!

Tip voor starters!

Kickstart webshop

Ben je opzoek naar een simpele webshop voor de verkoop van producten, abonnementen of arrangementen? Dan is het kickstart pakket ideaal voor jouw onderneming. Met het kickstart pakket ontwikkelen we een webshop die ervoor zorgt dat de bestellingen zo binnenstromen.

Eenmalig € 645,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 35,-

Maatwerk website

Zoek je een webshop met uitgebreide functionaliteiten op maat gemaakt? Dan is het maatwerk webshop pakket een uitkomst. In een vrijblijvend advies gesprek bespreken we de mogelijkheden, om zo tot een perfect resultaat voor jouw onderneming te komen.
Vanaf € 1000,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 35,-

Hiermee kunnen we
je wellicht ook helpen?

vanaf € 145,-

Logo & huisstijl laten maken

Op een goede website kan een goed logo uiteraard niet ontbreken. Vanaf 145,- euro kunnen wij een prachtig logo voor jou ontwikkelen.

vanaf € 299,-

Webfotografie laten maken

Geef de website een unieke uitstraling met unieke sfeerfotografie. Een fotograaf komt jouw onderneming professioneel vastleggen.

vanaf € 140,-

Strippenkaart

Met Wordpress i.c.m. Elementor kan je gemakkelijk zelf jouw website beheren. Heb je hier geen tijd voor of kom je er niet uit? Dan kunnen wij met onze strippenkaart jou hierbij helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming?

Veelgestelde vragen

Bij het Kickstart pakket is de webshop binnen 1 jaar volledig jouw eigendom. Bij het maatwerk pakket ben je direct na het ontwikkelen eigenaar van de webshop. Doordat de webshop ontwikkeld wordt op basis van open-source software, kan je altijd nog naar een andere partij om de website te hosten. Wel zo eerlijk.

Software-update, patches, bug fixes… wat? Geen zorgen! Wij weten hoe alles in elkaar steekt en wij zorgen ervoor dat jouw webshop altijd online en up-to-date blijft! Zo kan jij je blijven focussen op het verwerken van de bestellingen.

Dat verschilt per bedrijf en de wensen. Voor vrijblijvend advies kan je het beste contact met ons opnemen. We kunnen dan in een vrijblijvend telefoongesprek de mogelijkheden bespreken.

Altijd! Veranderd je assortiment of wil je meer informatie kwijt op de website? Geen probleem. Je kunt gemakkelijk zelf wijzigingen aanbrengen in de webshop met de WordPress Elementor editor.
Wil je wijzigingen aan ons uitbesteden? Dat is mogelijk. Wij bieden hiervoor een strippenkaart aan.

Wij hebben een partnership met betalingsprovider Mollie Payments. Mollie biedt de mogelijkheid om met meer dan 20 providers betalingen te accepteren, zoals Paypal, CreditCard en IDeal.
In onze pakketten regelen we standaard deze koppeling. Zo kan jij direct starten met het verkopen van producten.

Je vraag aan ons stellen?

We staan voor je klaar! Via ons contact formulier kan je alle vragen naar ons sturen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.