Behaal meer omzet met een converterende webshop

Verhoog je omzet met een professionele webshop die zorgt voor meer sales. Wij helpen ondernemers door alles van a tot z uit handen te nemen bij het ontwikkelen van een nieuwe webshop. Zo kunnen we helpen met het bepalen van de strategie en het maken van de webshop.
Webshop laten ontwikkelen

Meer omzet door een webshop
die voor je werkt

Bij Webbedrijf.nl heb je al een webshop vanaf 995,- euro. Om vervolgens gevonden te kunnen worden betaal je slechts € 35,- euro per maand. Wij zorgen ervoor dat je webshop perfect is ingesteld, zodat je binnen no-time bestellingen kunt ontvangen!

Tip voor starters!

Kickstart webshop

Ben je opzoek naar een simpele webshop voor de verkoop van producten, abonnementen of arrangementen? Dan is het kickstart pakket ideaal voor jouw onderneming. Met het kickstart pakket ontwikkelen we een webshop die ervoor zorgt dat de bestellingen zo binnenstromen.

Eenmalig € 995,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 35,-

Maatwerk website

Zoek je een webshop met uitgebreide functionaliteiten op maat gemaakt? Dan is het maatwerk webshop pakket een uitkomst. In een vrijblijvend advies gesprek bespreken we de mogelijkheden, om zo tot een perfect resultaat voor jouw onderneming te komen.
Vanaf € 995,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 35,-

Dit kan je van ons verwachten

We ontwikkelen al meer dan 7 jaar webshops voor allerlei soorten bedrijven. Hiernaast staat wat je van ons kan verwachten.
Webshop laten maken

Professionele en snelle ontwikkeling

Wij kunnen jouw webshop al binnen 3 weken ontwikkelen en live plaatsen. Inclusief producten en betaalsysteem.

Webshop laten maken

Beschikbaar op alle apparaten

De webshop wordt geoptimaliseerd voor elk apparaat. Zo kunnen klanten ook producten bestellen via een telefoon en tablet.

Webshop laten maken

Eerlijke & transparante prijzen

Wij communiceren vooraf altijd de definitieve prijzen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Webshop laten maken

Uitgebreide service inbegrepen

Loop je tegen problemen aan? Wij staan 6 dagen per week klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Webshop laten maken

Software waarmee alles kan

Producten tonen op een site is slechts het begin. Met ons systeem beheer je ook gemakkelijk je voorraad, prijslijst en nog veel meer.

Van kennismaking tot de oplevering:
Zo ontwikkelen we jouw webshop in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe webshop.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvangen je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw webshop ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de webshop, kan de webshop live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Hiermee kunnen we
je wellicht ook helpen?

vanaf € 250,-

Logo & huisstijl laten ontwerpen

Op een goede website kan een goed logo met een passende huisstijl uiteraard niet ontbreken. Onze designers zetten jouw bedrijf op de kaart door passende stijl te ontwikkelen.

vanaf € 299,-

Webfotografie laten maken

Geef je website een unieke uitstraling met eigen fotografie. Een fotograaf komt jouw onderneming professioneel vastleggen.

vanaf € 160,-

Strippenkaart

Met Wordpress i.c.m. Elementor kan je gemakkelijk zelf jouw website beheren. Heb je hier geen tijd voor of kom je er niet uit? Dan kunnen wij met onze strippenkaart jou hierbij helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang een 100% vrijblijvende en geheel op maat gemaakt voorstel

Veelgestelde vragen

Bij het Kickstart pakket is de webshop binnen 1 jaar volledig jouw eigendom. Bij het maatwerk pakket ben je direct na het ontwikkelen eigenaar van de webshop. Doordat de webshop ontwikkeld wordt op basis van open-source software, kan je altijd nog naar een andere partij om de website te hosten. Wel zo eerlijk.

Software-update, patches, bug fixes… wat? Geen zorgen! Wij weten hoe alles in elkaar steekt en wij zorgen ervoor dat jouw webshop altijd online en up-to-date blijft! Zo kan jij je blijven focussen op het verwerken van de bestellingen.

Dat verschilt per bedrijf en de wensen. Voor vrijblijvend advies kan je het beste contact met ons opnemen. We kunnen dan in een vrijblijvend telefoongesprek de mogelijkheden bespreken.

Altijd! Veranderd je assortiment of wil je meer informatie kwijt op de website? Geen probleem. Je kunt gemakkelijk zelf wijzigingen aanbrengen in de webshop met de WordPress Elementor editor.
Wil je wijzigingen aan ons uitbesteden? Dat is mogelijk. Wij bieden hiervoor een strippenkaart aan.

Wij hebben een partnership met betalingsprovider Mollie Payments. Mollie biedt de mogelijkheid om met meer dan 20 providers betalingen te accepteren, zoals Paypal, CreditCard en IDeal.
In onze pakketten regelen we standaard deze koppeling. Zo kan jij direct starten met het verkopen van producten.

Je vraag aan ons stellen?

We staan voor je klaar! Via ons contact formulier kan je alle vragen naar ons sturen.

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.