Ook een Wordpress website laten maken in Bergen op Zoom?

Dan ben je bij onze webdesigners aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij garanderen dat je binnen twee weken online bent. Dit met onze aantoonbare 100% tevredenheidsgarantie en een prijs vanaf 445,- euro, all in.
Ook een Wordpress website laten maken in Bergen op Zoom?

Én goed vindbaar zijn op google

Als je een Wordpress website hebt, is het wel zo handig als deze ook gevonden kan worden op Google. Daarom kijken onze webdesigners graag met je mee als het gaat om je SEO-score zodat je goed vindbaar bent in Bergen op Zoom.

Inmiddels hebben onze webdesigners al meer dan 7 jaar ervaring met het maken websites in Bergen op Zoom die aantoonbaar hoog op de Google zoekresultaten komen, dat is dus mooi meegenomen.

Onze
samenwerkingen

Kickstart pakket

Eenmalig € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 15,-

Premium pakket

Vanaf € 995,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Maatwerk pakket

Op aanvraag
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Golfheadcovers

Maatwerk webshop · Hosting
Website Beautify Luxury Spa

Beautify Luxury Spa

Maatwerk webshop · Salonized · Hosting · Data migratie
Levendig Landgoed Huize Padua

LLHP

Maatwerk website · Interactieve landkaart · Futuristisch design

BAO Asian

Kickstart website · Integratie FoodTicket · Modern ontwerp · Hosting
Fontys

Werken bij Fontys

Maatwerk website · Vacature systeem · Hosting · Futuristisch ontwerp
Restaurant Havendorp

Havendorp

Webshop · Excentriek ontwerp · Reserveringsmodule

Bekijk enkele websites die we ontwikkeld hebben

Wij ontwikkelen al meer dan 7 jaar websites, webshops en logo’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang een 100% vrijblijvende en geheel op maat gemaakt voorstel

Wat bieden wij als Wordpress designers voor klanten in Bergen op Zoom?

Snelle websites staat bij de webdesigners van Webbedrijf.nl op nummer 1. Wij willen namelijk kunnen garanderen dat jij tevreden bent met jouw Wordpress website. Hiernaast staan enkele punten die wij nog meer kunnen bieden voor onze klanten in Bergen op Zoom.
Webdesign Bergen op Zoom

Maak je geen zorgen om updates.

Onze webdesigners zorgen er voor dat jouw Wordpress website altijd beschikt over de laatste technische updates. Deze updates zullen vooral betrekking hebben tot de laadtijd van jouw website en de technische ontwikkelingen die worden doorgevoerd. Zo weten we zeker dat jouw website niet kwetsbaar is voor datalekken en we hackers altijd een stapje voor blijven. Veiligheid kunnen onze webdesigners bij Webbedrijf.nl dus garanderen voor onze klanten in Bergen op Zoom.

Webdesign Bergen op Zoom

100% glimlach garantie

Wij als Webbedrijf.nl staan voor een 100% glimlach garantie. Onze webdesigners staan altijd voor je klaar om jouw website zo mooi mogelijk te maken. Zo willen wij bij de oplevering van jouw Wordpress website een glimlach garanderen. Zowel van jou als van de bezoekers in Bergen op Zoom, zodat we zeker weten dat er een goede indruk is achtergelaten. Ben jij tevreden? Dan zijn wij pas tevreden!

Webdesign Bergen op Zoom

Webbedrijf.nl in een vogelvlucht

Ons team aan webdesigners zijn meer dan 7 jaar expert in het maken van Wordpress websites bij klanten in Bergen op Zoom, hierbij kun je denken aan zzp'ers, start-ups, of organisaties. Wij gaan altijd net dat stapje verder zodat we kunnen garanderen dat jij tevreden bent met jouw Wordpress website. Onze webdesigners kennen alle fijne kneepjes van het vak, zo weet je dus zeker dat je binnen twee weken online te vinden bent met jouw Wordpress website.

Webdesign Bergen op Zoom

Jouw website voelt als thuis

Al onze Wordpress websites worden gemaakt aan de hand van jouw huisstijl. Dit zorgt er voor dat je je meteen thuis voelt op jouw Wordpress website. Als je geen huisstijl hebt is dit uiteraard ook geen probleem, onze webdesigners helpen je graag met het maken van een huisstijl voor jouw Wordpress website zodat klanten in Bergen op Zoom jouw bedrijf meteen herkennen.

Van kennismaking tot de oplevering:
Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Binnen twee weken online, hoe zit dat?

Bij Webbedrijf.nl garanderen wij een twee weken online garantie. Dit houdt in dat jouw Wordpress website binnen twee weken online staat en te vinden is voor jouw klanten in Bergen op Zoom. Zodra wij de documenten ontvangen hebben zetten onze webdesigners alles op alles op jouw website zo snel en goed mogelijk te ontwikkelen.

Website concepting

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Wouter om jouw ideeën te bespreken onder het genot van een bakje ☕

Wat kan je verwachten?

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.