Opzoek naar een nieuwe Wordpress website in Tilburg?

Vanaf 445,- euro ontwikkelen wij een nieuwe Wordpress website voor jouw onderneming en ben je binnen 2 weken online. Dat is pas voordelig.
Website laten maken in Tilburg

Een all-in website laten maken in Tilburg

Ben jij opzoek naar een partij in Tilburg waar je terecht kan met al je online vragen? Dan zijn wij van Webbedrijf.nl de juiste match. Met onze jarenlange expertise in het ontwikkelen van Wordpress websites, weten wij precies wat er nodig is om online te scoren. Naast de ontwikkeling van Wordpress websites en webshops, bieden wij namelijk ook hulp aan in het ontwerpen van logo’s, visitekaarten en het schrijven van professionele teksten. Bij Webbedrijf.nl krijgt jouw bedrijf in Tilburg wat het verdiend, een totaaloplossing op maat. Zo heb je al je antwoorden onder één dak.

Onze
samenwerkingen

Kickstart pakket

Eenmalig € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 15,-

Premium pakket

Vanaf € 995,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Maatwerk pakket

Op aanvraag
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Golfheadcovers

Maatwerk webshop · Hosting
Website Beautify Luxury Spa

Beautify Luxury Spa

Maatwerk webshop · Salonized · Hosting · Data migratie
Levendig Landgoed Huize Padua

LLHP

Maatwerk website · Interactieve landkaart · Futuristisch design

BAO Asian

Kickstart website · Integratie FoodTicket · Modern ontwerp · Hosting
Fontys

Werken bij Fontys

Maatwerk website · Vacature systeem · Hosting · Futuristisch ontwerp
Restaurant Havendorp

Havendorp

Webshop · Excentriek ontwerp · Reserveringsmodule

Bekijk enkele websites die we ontwikkeld hebben

Wij ontwikkelen al meer dan 7 jaar websites, webshops en logo’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang een 100% vrijblijvende en geheel op maat gemaakt voorstel

Al meer dan 7 jaar ervaring met het ontwikkelen van websites

Onze websitebouwers hebben al meer dan 7 jaar ervaring met het maken van Wordpress websites. Hiernaast nemen we dan ook enkele punten door die onze websitebouwers voor jouw bedrijf in Tilburg kunnen betekenen.
Webdesign Tilburg

Geschikt voor ieder apparaat

Onze websitebouwers optimaliseren jouw Wordpress website zodat hij er goed uit ziet op ieder apparaat. De verschillende versies van jouw Wordpress website worden handmatig getest op fysieke apparaten. Zo weten we dus zeker dat jouw Wordpress website goed werkt. Dit kunnen we dan ook garanderen op verschillende formaten schermen. Tegenwoordig is het namelijk extra belangrijk om dit te testen. Aangezien dit een grote rol speelt in de SEO-score en de vindbaarheid in Tilburg. Het is dus belangrijk dat jouw Wordpress website responsive is.

Gebruiksvriendelijk systeem op basis van WordPress

Makkelijk in beheer

Het voordeel van Wordpress is het feit dat er zelf heel veel gedaan kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanpassen van content. Wordpress is namelijk een CMS (Content Management Systeem). Dit houdt in dat het gebouwd is om makkelijk, via een gebruikersvriendelijke interface, de mogelijkheid te bieden dingen op jouw Wordpress website aan te passen. Deze veranderingen zijn meteen zichtbaar voor jouw klanten in Tilburg. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid met ons contact op te nemen

Webdesign Tilburg

Snelle Wordpress website

Naast het snel kunnen beheren van jouw Wordpress website, is het van belang dat jouw Wordpress website ook snel blijft presteren voor de bezoekers. Onze websitebouwers kijken daarom ook extra naar de technische optimalisaties. Denk hierbij aan het comprimeren van afbeeldingen, zodat jouw Wordpress websitebezoeker in Tilburg minder data hoeft in te laden. Of het updaten van plugins, zodat jouw Wordpress website altijd voorzien is van de laatst beschikbare optimalisatietechnieken.

Webdesign Tilburg

Goed vindbaar in Tilburg

Om goed gevonden te worden in Tilburg is een trefwoordenonderzoek nodig. Er moet worden gekeken wat voor content er nodig is voor jouw Wordpress website boven aan de zoekresultaten te krijgen in Tilburg. Zo kunnen er gerichte teksten worden geschreven die jouw doelgroep aanspreekt. Het schrijven van SEO-gerichte content valt bij onze websitebouwers ook onder de mogelijkheden. Vraag hier naar bij het aanvragen van de offerte.

Van kennismaking tot de oplevering:
Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Nog niet helemaal overtuigt?

Snelle oplevering
Zodra jij onze offerte hebt goedgekeurd en alle vereiste gegevens zijn aangeleverd, gaan wij direct beginnen aan jouw Wordpress website. Binnen twee weken staat jouw Wordpress website dus online. Afgesproken.

Eigen huisstijl
Als jouw bedrijf of onderneming in Tilburg nog geen huisstijl heeft, ontwerpen wij deze meteen voor jouw bedrijf. Zo komt deze huisstijl meteen terug in jouw Wordpress website. Bij het aanvragen van een offerte kun je dan de wensen van jouw huisstijl doorgeven.

100% tevredenheidsgarantie

Wij willen dat al onze klanten in Tilburg met een tevreden gevoel hun Wordpress website kunnen delen met derden. Het is en blijft tenslotte een digitaal visitekaartje van jouw onderneming in Tilburg. Om die reden gaan wij net zo lang door met het aanpassen van jouw Wordpress website totdat jij 100% tevreden bent.

Wordpress is de toekomst

Momenteel draait het overgrote deel van de wereldwijde websites op Wordpress. Deze worden continu ontwikkeld en beschikken dus ook over de laatst beschikbare technische ontwikkelingen. Je weet zo dus zeker dat jouw Wordpress website voor een flinkte tijd vooruit kan. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken dat jouw Wordpress website geen ondersteuning meer krijgt. Zo blijf je dus altijd vindbaar.

Het webbedrijf portfolio

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Wouter om jouw ideeën te bespreken onder het genot van een bakje ☕

Wat kan je verwachten?

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.