Fair use Policy

In onze Fair use Policy staat beschreven welke soft-limits we hanteren voor het dataverkeer en de schijfopslag.

Dataverkeer

Onze Fair use policy is bedoeld om de hoeveelheid dataverkeer van onze pakketten te kunnen toetsen om overbelasting van ons netwerk te voorkomen. Het doel is om overlast voor gebruikers te beperken wanneer andere gebruikers via hun verbinding veel grotere hoeveelheden dataverkeer gebruiken dan andere gebruikers via eenzelfde verbinding. Het dataverkeer wordt door Webbedrijf.nl 24 uur per dag 7 dagen per week gemonitord. Webbedrijf.nl neemt contact op met de gebruiker indien wij constateren dat het gebruikte dataverkeer, gemeten over een periode van 1 maand, meer is dan 4 maal het gemiddelde van onze klanten.

Schijfruimte

Onze Fair use policy is tevens van toepassing op de beperkte- en onbeperkte schijfruimte welke wij aanbieden bij al onze hosting-pakketten. De aangeboden schijfruimte bij alle pakketten is uitdrukkelijk alleen bedoeld voor website-gerelateerde opslag en niet voor opslag van grote hoeveelheden film- of fotomateriaal dan wel andere opslagbestanden. De opslagcapaciteit wordt door Webbedrijf.nl 24 uur per dag 7 dagen per week gemonitord. Webbedrijf.nl neemt contact op met de gebruiker indien wij constateren dat de opslagcapaciteit, gemeten over een periode van 1 maand hoger is dan 4 maal het gemiddelde van onze klanten.

Gevolgen van overschrijding

Samen met de gebruiker zullen we bekijken of er opties zijn die beter zullen aansluiten bij de behoefte van de gebruiker. Als de gebruiker een dergelijk advies niet opvolgt dan kan Webbedrijf.nl de toegang (tijdelijk) blokkeren of kosten in rekening brengen. Uiteraard zal Webbedrijf.nl pas in laatste instantie dergelijke middelen toepassen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.