All-in website
laten maken in Breda

Is jouw onderneming op zoek naar een professionele websitebouwer in Breda? Wij kunnen jouw website al ontwikkelen vanaf 1500,- euro.

Laat jouw website maken in Breda door Webbedrijf

Als ondernemer in Breda heb je het vaak al druk genoeg. Daarom is het verstandig om tijdrovende taken zoals een website laten maken uit te besteden aan een bedrijf wat dit voor de dagelijkse kost doet. Hierdoor kun jij je blijven richten op belangrijkere zaken en weet je zeker dat het beste resultaat met jouw website in Breda wordt bereikt.

Wij zijn zelf gevestigd in Breda en maken al jaren websites en webdesign’s voor allerlei soorten bedrijven en organisaties in Breda en omstreken. Wij weten hierdoor alle fijne kneepjes van het vak, en zorgen wij ervoor dat jouw website precies wordt zoals jij het wilt.

All-in website laten maken in Breda

Dit is wat we doen

Charles Nagelkerke Makelaardij

Employbrand

Dit kan je van ons verwachten

We ontwikkelen al meer dan 7 jaar websites in Breda voor allerlei soorten bedrijven. Hiernaast staat wat je van ons kan verwachten.
Website Creator-rafiki

Professioneel webdesign

Buitenom de vindbaarheid is het belangrijk om een website te hebben waarvan bezoekers echt een 'wauw' gevoel krijgen. Jouw website is tenslotte het visitekaartje van je onderneming of organisatie in Breda! Bij ons kan je er met een gerust hart vanuit gaan dat jouw website wordt opgeleverd met een professioneel design in de huisstijl van jouw bedrijf.

Web devices-rafiki

Mobiel geschikt

Tegenwoordig bezoekt meer dan de helft van alle website bezoekers in Breda een website via hun mobiel. Het is daarom enorm belangrijk om een website te hebben die er goed uit ziet op andere formaten dan die van een laptop. Wij zorgen ervoor dat er een aparte versie wordt gemaakt voor de telefoon en tablet, die beide een goede laadtijd hebben. Bezoekers via mobieltjes hebben hierdoor een goede gebruikerservaring.

Maintenance-rafiki

Zelf beheren

Wij begrijpen dat het vervelend is om voor elk woordje dat op de website gewijzigd moet worden een mailtje te sturen naar de website beheerder in Breda. De website die wij ontwikkelen worden daarom ontwikkeld in Wordpress in combinatie met Elementor. Je kunt met Elementor zelf de pagina's bewerken in een visuele editor. Mocht het niet lukken om de wijzigingen zelf door te voeren, kan je ons altijd een mailtje sturen.

Active Support-rafiki (1)

Altijd ondersteuning

Als je bij ons jouw website laat hosten, ben je ervan verzekerd dat wij jou altijd verder helpen zodra er technische problemen zijn met de website. Geen extra kosten voor elke vraag die je stelt. Als jij ondersteuning wilt, delen wij graag onze expertise met jou. Maar net zo lief nemen wij even het roer over en lossen wij jouw probleem op, zodat jij je kan richting op zaken die belangrijk zijn voor jouw onderneming / organisatie in Breda.

Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6

Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.

Uitbrengen offerte

Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.

Gegevens aanleveren

Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.

Eerste concept

Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.

Review & feedback

Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.

Live plaatsen

Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.
Our-Services-pic-1

Nog niet helemaal overtuigd?

Wil jij een all-in website laten maken in Breda, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan nemen we hieronder nog diverse punten door die onze websitebouwers kunnen bieden.

Snelle oplevering
Zodra jij onze offerte hebt goedgekeurd en alle benodigde gegevens zijn aangeleverd, gaan wij direct beginnen aan jouw website en is hij dus binnen 2 weken online in Breda. Afgesproken.

Eigen huisstijl
Als jouw bedrijf in Breda nog geen huisstijl heeft, ontwerpen wij deze meteen voor jouw bedrijf. Je kunt bij het aanvragen van een offerte dus de wensen voor jouw huisstijl doorgeven.

100% tevredenheidsgarantie
Wij willen dat al onze klanten in Breda met een tevreden gevoel hun website kunnen delen met andere. Het is en blijft tenslotte het visitekaartje van jouw onderneming. Om die reden gaan wij net zo lang door met het aanpassen van het ontwerp tot jij helemaal tevreden bent.

 

Ben jij ook benieuwd wat wij kunnen bieden, of wil je een keer een kopje koffie komen drinken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Gratis adviesgesprek!

Heb je een nieuw idee of wil je advies hebben over je bestaande website? Laat het ons weten!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.