Website laten maken in Barendrecht

Een website nodig voor jouw startende onderneming in Barendrecht? Zoek niet verder! Met ons kickstart pakket van 445,- euro, ben je binnen 2 weken online vindbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Een website op maat

Wij vinden het belangrijk dat jij geen standaard template krijgt waar er al duizenden van zijn. Onze webdesigners in Barendrecht ontwikkelen daarom je nieuwe website volledig op maat conform jouw eigen wensen. Heb je behoefte aan een extra knop of toch een lichter kleurtje? Geen enkel probleem! Het wordt echt jouw website, dus jij bepaald wat er op komt te staan en wat er mee gebeurd.

Onze
samenwerkingen

Kickstart pakket

Eenmalig € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 15,-

Premium pakket

Vanaf € 995,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Maatwerk pakket

Op aanvraag
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Golfheadcovers

Maatwerk webshop · Hosting
Website Beautify Luxury Spa

Beautify Luxury Spa

Maatwerk webshop · Salonized · Hosting · Data migratie
Levendig Landgoed Huize Padua

LLHP

Maatwerk website · Interactieve landkaart · Futuristisch design

BAO Asian

Kickstart website · Integratie FoodTicket · Modern ontwerp · Hosting
Fontys

Werken bij Fontys

Maatwerk website · Vacature systeem · Hosting · Futuristisch ontwerp
Restaurant Havendorp

Havendorp

Webshop · Excentriek ontwerp · Reserveringsmodule

Bekijk enkele websites die we ontwikkeld hebben

Wij ontwikkelen al meer dan 7 jaar websites, webshops en logo’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang een 100% vrijblijvende en geheel op maat gemaakt voorstel

Onze expertise, jouw nieuwe website

Als je een website laat maken in Barendrecht, stellen wij jouw persoonlijke wensen voorop. Dat is zeker! Lees hiernaast wat je nog meer Webbedrijf.nl kan verwachten.
Webdesign Barendrecht

Sterke hosting

Al onze websites worden op onze eigen servers gehost met een uptime van 99,9%. Dit betekent dat al onze websites in Barendrecht en omstreken 99,9% van de tijd online en zichtbaar zullen zijn. Om aan deze belofte te voldoen, monitoren wij al onze websites en grijpen wij direct in wanneer het misgaat. Jij hoeft je nergens zorgen om te maken en kan je dus bezig blijven houden met waar je goed in bent!

Gebruiksvriendelijk systeem op basis van WordPress

Zelf aanpassingen doen

Moet je nu voor iedere wijziging je webbeheerder contacteren? Bij Webbedrijf.nl is dat totaal overbodig. Als je een website laat maken in Barendrecht bij onze webdesigners, zorgen wij er voor dat jij op ieder moment van de dag je eigen website kan wijzigen. Ook in het weekend bij jij zelf in staat om nieuws bericht te publiceren of om een titel op de homepagina aan te passen. Wel zo gemakkelijk!

Webdesign Barendrecht

Laptop, tablet en telefoon

Je website is het visitekaartje van je onderneming. Daarom is het extra belangrijk dat jouw nieuwe website er goed uit ziet op ieder formaat. Onze webdesigners in Barendrecht optimaliseren de website zodat hij onafhankelijk van het formaat, uitstekend oogt en de indruk achterlaat. Daarnaast testen onze webdesigners de verschillende versies ook uitgebreid op onze eigen apparaten.

Webdesign Barendrecht

Logo & huisstijl

Ben jij een beginnend ondernemer en heeft jouw bedrijf behoefte aan een persoonlijke huisstijl met een passend logo? Ook bij Webbedrijf.nl kunnen we je daar mee helpen! Onze experts in Barendrecht kijken samen met jou naar wat je onderneming nodig heeft. Het is belangrijk om een huisstijl te ontwikkelen die niet alleen mooi is, maar ook moet passen bij het gevoel wat jouw onderneming wilt uitstralen. Onze designers besteden hier extra aandacht aan om zo de huisstijl direct door te trekken op je nieuwe website.

Van kennismaking tot de oplevering:
Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Weet je het nog niet helemaal zeker?

Wil jij een all-in website laten maken in Barendrecht, maar twijfel je nog een beetje? Dan nemen we hieronder nog 3 punten door die onze webdesigners kunnen bieden.

100% tevredenheidsgarantie
Wij willen dat al onze klanten met een tevreden gevoel hun website kunnen delen met andere. Het is en blijft tenslotte het visitekaartje van jouw onderneming. Om die reden gaan wij net zo lang door met het aanpassen van het ontwerp tot jij helemaal tevreden bent.

Krachtige hosting
Onze hosting is gericht op snelheid en geoptimaliseerd voor Wordpress websites. Met de meest recente caching technieken, houden we website enorm snel voor jouw klanten in Barendrecht. Dan heb je gegarandeerd de perfecte eerste indruk.

Binnen 2 weken online
Zodra alle benodigde gegevens zijn aangeleverd, gaan wij direct beginnen met de ontwikkeling van jouw website en is hij dus binnen 2 weken online in Barendrecht.

Ben jij benieuwd naar wat wij nog meer kunnen bieden, of wil je een keer koffie met ons komen drinken? Neem dan vrijblijvend contact met op.

Website laten maken in Barendrecht

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Wouter om jouw ideeën te bespreken onder het genot van een bakje ☕

Wat kan je verwachten?

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.