Behaal meer omzet met een converterende webshop

Verhoog je omzet met een professionele webshop die zorgt voor meer sales. Wij helpen ondernemers door alles van a tot z uit handen te nemen bij het ontwikkelen van een nieuwe webshop. Zo kunnen we helpen met het bepalen van de strategie en het maken van de webshop.

Meer omzet door een webshop die voor je werkt

Bij Webbedrijf.nl heb je al een webshop vanaf 3.995,- euro. Om vervolgens je shop goed online te houden betaal je slechts € 69,95 euro per maand. Wij zorgen ervoor dat je webshop perfect is ingesteld, zodat je binnen no-time bestellingen kunt ontvangen!

Cases

Automatisering
bij Ad Franse

Voor Ad Franse heeft Webbedrijf.nl een nieuwe website en webshop mogen ontwerpen en ontwikkelen. Het Zeeuwse automatisering bedrijf was toe aan een nieuwe website waarop zij ook hun producten en diensten digitaal kunnen verkopen.

Dit kan je van ons verwachten

We ontwikkelen al meer dan 5 jaar webshops voor allerlei soorten bedrijven. Hiernaast staat wat je van ons kan verwachten.
Processing-rafiki (1)

Professionele en snelle ontwikkeling

Wij kunnen jouw webshop al binnen 3 weken ontwikkelen en live plaatsen. Inclusief producten en betaalsysteem.

Web devices-rafiki

Beschikbaar op alle apparaten

De webshop wordt geoptimaliseerd voor elk apparaat. Zo kunnen klanten ook producten bestellen via een telefoon en tablet.

Credit card-rafiki (1)

Eerlijke & transparante prijzen

Wij communiceren vooraf altijd de definitieve prijzen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Active Support-rafiki (1)

Uitgebreide service inbegrepen

Loop je tegen problemen aan? Wij staan 6 dagen per week klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Google sitemap-rafiki

Software waarmee alles kan

Producten tonen op een site is slechts het begin. Met ons systeem beheer je ook gemakkelijk je voorraad, prijslijst en nog veel meer.

Je vraag aan ons stellen?

We staan voor je klaar! Via ons contact formulier kan je alle vragen naar ons sturen.

Bij het Kickstart pakket is de webshop binnen 1 jaar volledig jouw eigendom. Bij het maatwerk pakket ben je direct na het ontwikkelen eigenaar van de webshop. Doordat de webshop ontwikkeld wordt op basis van open-source software, kan je altijd nog naar een andere partij om de website te hosten. Wel zo eerlijk.

Software-update, patches, bug fixes… wat? Geen zorgen! Wij weten hoe alles in elkaar steekt en wij zorgen ervoor dat jouw webshop altijd online en up-to-date blijft! Zo kan jij je blijven focussen op het verwerken van de bestellingen.

Altijd! Veranderd je assortiment of wil je meer informatie kwijt op de website? Geen probleem. Je kunt gemakkelijk zelf wijzigingen aanbrengen in de webshop met de WordPress Elementor editor.
Wil je wijzigingen aan ons uitbesteden? Dat is mogelijk. Wij bieden hiervoor een strippenkaart aan.

Wij hebben een partnership met betalingsprovider Mollie Payments. Mollie biedt de mogelijkheid om met meer dan 20 providers betalingen te accepteren, zoals Paypal, CreditCard en IDeal.
In onze pakketten regelen we standaard deze koppeling. Zo kan jij direct starten met het verkopen van producten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Gratis adviesgesprek!

Heb je een nieuw idee of wil je advies hebben over je bestaande website? Laat het ons weten!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.