Een website laten maken in Helmond

Een moderne webbouwer die naar je luistert. Dat is Webbedrijf.nl. Al vanaf €445,- ontwikkelen wij jouw nieuwe Wordpress website en ben je binnen 2 weken online.
Website laten maken in Helmond

Jouw online partner

Bij Webbedrijf.nl brengen wij jouw organisatie naar de volgende stap. We bouwen niet alleen je nieuwe website, we lossen ook jouw vraagstuk op. Waar andere partijen stoppen, gaan wij namelijk door. Bij ons krijg je geen standaard Wordpress website, want ieder project is bij ons gebaseerd op jouw wensen. Hierdoor krijg jij een maatwerk website waar je trots op kunt zijn en die jouw bedrijf of organisatie goed representeert in Helmond.

Onze
samenwerkingen

Kickstart pakket

Eenmalig € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 15,-

Premium pakket

Vanaf € 995,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Maatwerk pakket

Op aanvraag
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Golfheadcovers

Maatwerk webshop · Hosting
Website Beautify Luxury Spa

Beautify Luxury Spa

Maatwerk webshop · Salonized · Hosting · Data migratie
Levendig Landgoed Huize Padua

LLHP

Maatwerk website · Interactieve landkaart · Futuristisch design

BAO Asian

Kickstart website · Integratie FoodTicket · Modern ontwerp · Hosting
Fontys

Werken bij Fontys

Maatwerk website · Vacature systeem · Hosting · Futuristisch ontwerp
Restaurant Havendorp

Havendorp

Webshop · Excentriek ontwerp · Reserveringsmodule

Bekijk enkele websites die we ontwikkeld hebben

Wij ontwikkelen al meer dan 7 jaar websites, webshops en logo’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang een 100% vrijblijvende en geheel op maat gemaakt voorstel

Wat je kunt verwachten van onze websitebouwers in Helmond.

Onze websitebouwers hebben al meer dan 7 jaar ervaring met het ontwikkelen van Wordpress websites en al meer dan 300 klanten waren je voor. Hiernaast staat wat je van ons kunt verwachten.
Webdesign Helmond

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Ben jij op zoek naar een websitebouwer in Helmond? Dan kun je bij Webbedrijf.nl rekenen op onze 100% tevredenheidsgarantie, wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent met jouw Wordpress website. Onze websitebouwers staan altijd open voor veranderingen aan jouw Wordpress website. Zo weet je zeker dat jouw website als thuis voelt.

Webdesign Helmond

Geen standaard Wordpress template

Een van de valkuilen van de meeste bedrijven is het feit dat er gebruik wordt gemaakt van een standaard Wordpress template, bij onze websitebouwers gaat dat er absoluut niet in.

Wij zijn er van overtuigd dat het belangrijk is dat jouw Wordpress website de stijl van jouw bedrijf, onderneming, of organisatie uit moet stralen. We nemen dan ook extra de tijd om dit terug te laten komen in jouw Wordpress website, jouw klanten zullen dit dan ook meteen herkennen.

Gebruiksvriendelijk systeem op basis van WordPress

Altijd technische ondersteuning

Om zeker te weten dat jij tevreden blijft met jouw website bieden wij altijd technische ondersteuning aan voor jouw Wordpress website. Eventuele technische problemen lossen we zonder extra kosten op en vragen kunnen altijd vrijblijvend gesteld worden. Zo weet je zeker dat jouw Wordpress website goed blijft draaien en vindbaar blijft Helmond.

Webdesign Helmond

Geschikt voor mobiele apparaten

Tegenwoordig wordt er meer dan ooit tevoren gebruik gemaakt van mobiele apparaten, hierbij is het dus van belang dat jouw Wordpress website goed presteert op deze apparaten. Onze websitebouwers testen hierom ook op fysieke apparaten om te kijken of jouw website goed reageert op verschillende scherm formaten. Zo kunnen we responsiveness garanderen.

Van kennismaking tot de oplevering:
Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Ben je nog aan het twijfelen?

Geen probleem, we helpen je graag met jouw keuze. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laten we voor nu nog een keer kijken naar de voordelen die we kunnen bieden voor onze klanten in Helmond.

Je bent goed vindbaar in Helmond

Onze websitebouwers kijken graag met je mee hoe we jouw Wordpress website kunnen optimaliseren voor zoekmachines zoals Google, zodat je nog beter vindbaar bent in Helmond.

Je hebt zelf controle over jouw website

Onze websites draaien op Wordpress, het voordeel hiervan is dat je zelf de mogelijkheid hebt content aan te passen op jouw website. Moet er bijvoorbeeld een stuk tekst aangepast worden, is dat geen enkel probleem. Met een druk op de knop heb jij de mogelijk dit aan te passen en meteen door te voeren.

Jouw website voelt als thuis

Omdat het voor onze websitebouwers erg belangrijk is dat jouw Wordpress website als thuis voelt, zullen we er dan ook alles aan doen om jouw huisstijl terug te laten komen. Het uiterlijk van jouw website wordt dus gebaseerd op de huisstijl van jouw bedrijf.

Mocht je nog geen huisstijl hebben, is dat uiteraard geen probleem. Ook hiervoor bieden wij een pakket aan, vraag hierbij naar de mogelijkheden.

Webbedrijf diensten

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Wouter om jouw ideeën te bespreken onder het genot van een bakje ☕

Wat kan je verwachten?

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.