Nieuwe website laten maken in Oss

Is jouw website gedateerd of heb je überhaupt nog geen website? Dan ben je bij Webbedrijf.nl op het juiste adres. Al vanaf 445,- euro ontwikkelen wij een nieuwe website voor jouw onderneming en ben je binnen 2 weken online. Zo ben je snel zichtbaar voor al jouw (potentiële) klanten in Oss en omstreken.

Alles onder één kap in Oss

Zoek jij een professionele partij die een website kan ontwikkelen voor jouw onderneming? Onze websitebouwers in Oss kunnen je daarmee helpen. Bij ons krijg je geen standaard Wordpress template, elk project wordt namelijk bij Webbedrijf.nl maatwerk ontwikkeld en wordt dus 100% op basis van jouw persoonlijke wensen gerealiseerd. Hierdoor krijg jij een website die aansluit bij jouw bedrijf en direct zorgt voor een goede eerste indruk bij je potentiële klanten.

Website laten maken in Oss

Onze pakketten

Kickstart

Vanaf € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 20,-

MKB

Vanaf €1100,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 35,-

Tevreden klanten

Bloom – Let People Grow

Website - Onepager

Careers At Fontys ICT

Maatwerk website - Vacatures

Nefs Aardappelen

Webshop - iOS & Android app

Sportfondsen

Maatwerk portaal - Vacature systeem

Website Beautify Luxury Spa
Beautify Luxury Spa

Webshop - Salonized

E-learning Juf Joanne
Juf Joanne

Webshop - E-learning

BAO Asian Kitchen

Kickstart website - FoodTicket integratie

Website N-Sea
N-sea

Meertaligheid - Vacature systeem

Levendig Landgoed Huize Padua
LLHP

Interactieve landkaart

Goals

Animaties - Meertaligheid

Een professionele website in Oss!

We ontwikkelen al meer dan 7 jaar websites in Oss en omstreken voor allerlei soorten bedrijven. Hiernaast staat wat je van Webbedrijf.nl kan verwachten.
Maintenance-rafiki

Altijd bereikbaar

Niets is zo vervelend en onprofessioneel als een website die niet te bezoeken is omdat er een foutmelding in beeld staat. Wij monitoren daarom iedere website in Oss om er zeker van te zijn dat alle functionaliteiten operatief zijn. Uiteraard als er essentiële updates beschikbaar zijn, zullen wij deze altijd kosteloos voor je installeren.

Devices-rafiki (1)

Responsive design

Vandaag de dag bezoekt meer dan 50% van alle website bezoekers een website via de telefoon. Het is daarom van belang om een website te hebben die ook goed presteert op mobiel en niet alleen op de laptop. Onze webdesigners in Oss zorgen ervoor dat er een aparte versie wordt gemaakt voor de laptop, telefoon en tablet, die een goede laadtijd hebben. Zo laat je op ieder apparaat dezelfde eerste indruk achter aan jouw potentiële klanten.

Publish article-rafiki

Beheerbaar

Onze webdesigners in Oss maken jouw nieuwe website met Wordpress en Elementor. Door deze combinatie ben jij instaat om volledig visueel jouw eigen website te beheren. Denk hierbij aan het wijzigen van tekst, afbeeldingen en kleuren. Volledig naar wens kan jij op ieder moment de website wijzigen, ook in het weekend. En mocht je er alsnog niet uitkomen, dan staan onze webbouwers in Oss voor je kleur om jou te helpen!

Search engines-rafiki (1)

Vindbaar zijn in Oss

Ook in Oss is het belangrijk om goed gevonden te worden. Om dit te bereiken is er een trefwoordenonderzoek nodig en moet er worden gekeken naar wat voor soort content er nodig is om goed te scoren in de zoekresultaten. Zo kunnen er gerichte teksten worden geschreven die jouw doelgroep aanspreekt en kunnen er bijpassende foto's voor worden uitgezocht. Het schrijven van SEO-gerichte content valt bij Webbedrijf.nl ook onder de mogelijkheden. Vraag hier naar bij het aanvragen van de offerte!

Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Een website laten maken in Oss

Wil jij een website laten maken in Oss, maar je bent nog niet helemaal overtuigd? Hieronder nemen we nog nog twee punten door die onze websitebouwers met zekerheid kunnen bieden.

100% tevredenheidsgarantie
Wij willen dat al onze klanten in Oss met een tevreden gevoel hun website kunnen delen met andere. Het is en blijft tenslotte het visitekaartje van jouw onderneming. Om die reden gaan wij net zo lang door met het aanpassen van het ontwerp tot jij helemaal tevreden bent.

Binnen 2 weken online
Zodra alle benodigde gegevens zijn aangeleverd, gaan wij direct beginnen met de ontwikkeling van jouw website en is hij dus binnen 2 weken online in Oss.

Ben jij benieuwd naar wat wij nog meer kunnen bieden, of wil je een keer een bak koffie met ons komen drinken? Neem dan vrijblijvend contact met op.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Wat kan je verwachten?

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.