Een professionele website laten maken voor jouw onderneming in Goes?

Heb jij een website nodig die goed vindbaar is in Goes en omstreken? Wij ontwikkelen snelle en goed vindbare website al vanaf 445,- euro.

Opzoek naar een nieuwe website in Goes?

Ben je opzoek naar een website voor een nieuw bedrijf of wil je een wat verouderde website laten vernieuwen? Dan helpen wij jou graag verder! Wij hebben als webdesign bureau al veel websites gerealiseerd in Goes en omstreken, en hechten veel waarde aan tevreden klanten. Alle door ons gebouwde websites zijn dus ook voorzien van de nieuwste technische snufjes op het gebied van online vindbaarheid en dat vergroot het bereik van jouw website in Goes. Zo haal je dus veel potentie uit jouw onderneming.

Website laten maken Goes

Onze pakketten

Kickstart

Vanaf € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 20,-

MKB

Vanaf €1100,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 35,-

Tevreden klanten

Bloom – Let People Grow

Website - Onepager

Careers At Fontys ICT

Maatwerk website - Vacatures

Nefs Aardappelen

Webshop - iOS & Android app

Sportfondsen

Maatwerk portaal - Vacature systeem

Website Beautify Luxury Spa
Beautify Luxury Spa

Webshop - Salonized

E-learning Juf Joanne
Juf Joanne

Webshop - E-learning

BAO Asian Kitchen

Kickstart website - FoodTicket integratie

Website N-Sea
N-sea

Meertaligheid - Vacature systeem

Levendig Landgoed Huize Padua
LLHP

Interactieve landkaart

Goals

Animaties - Meertaligheid

Dit kan je van ons verwachten

We ontwikkelen al meer dan 7 jaar websites in Goes voor allerlei soorten bedrijven. Hiernaast staat wat je van ons kan verwachten.
Fast loading-rafiki (1)

Snel online

Door onze gestroomlijnde workflow en jaren aan ervaring kunnen wij websites in Goes snel opleveren. Zodra wij alle vereiste bestanden, foto’s en teksten hebben, kunnen we direct voor je aan de slag gaan. Doorgaans hebben wij binnen 7 werkdagen het eerste concept gereed. Na dit eerste concept kunnen we in 1 á 2 revisie rondes nog gewenste aanpassingen doen, waarna de website dus live kan!

Website Creator-rafiki

Juiste focus

Er zijn grofweg 2 soorten websites, de informatieve website en de website die leidt tot conversie. Onze ervaren websitebouwers in Goes weten dus precies waar zij de focus moeten leggen om daadwerkelijk conversies uit jouw website te laten komen. Zodat het meer dan alleen een visitekaartje wordt.

Maintenance-rafiki

Werkt altijd

Niks is zo vervelend als een website die niet te bezoeken is omdat er een foutmelding in beeld staat. Wij monitoren daarom elke website in Goes op dagelijkse basis om er zeker van te zijn dat alle functionaliteiten op de website naar behoren werken. Als er essentiële updates beschikbaar zijn zullen wij deze altijd kosteloos voor je installeren.

Portfolio Update-rafiki

In eigen beheer

Voor elke wijziging jouw webdesigner mailen? Dat is tegenwoordig verleden tijd. Met ons gebruiksvriendelijke CMS (Wordpress & Elementor) en onze handige handleidingen kun je in een handomdraai zelf je website aanpassen. Het enige wat je nodig hebt is een bakje koffie en een stabiele internet verbinding. Lukt het aanpassen niet zelf? Dan helpen we je graag!

Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Wil jij goed gevonden worden in Goes?

Veel bedrijven en organisaties, maar ook particulieren in Goes die opzoek zijn naar een webdesigner of developer geven aan dat ze het lastig vinden om daadwerkelijk gevonden te worden in Google. Dit komt voornamelijk door verkeerde content en/of een verouderde website met slechte laadtijden. Het eerste probleem, verkeerde content, is vaak simpeler op te lossen dan mensen denken, omdat het enkel een kwestie is van de tekst richten op bepaalde zoekwoorden. Met onze jarenlange ervaring helpen wij je hier graag mee, en zorgen wij ervoor dat er aparte landingspagina’s komen die specifiek gericht zijn op het binnenhalen van conversies. Het andere probleem is vaak op te lossen door over te stappen naar een andere hosting partij. Onze hosting is gericht op snelheid en geoptimaliseerd voor Wordpress. Daardoor wordt jouw website nog sneller.

post-4965191_1280

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Wat kan je verwachten?

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.