Automatiseer je bedrijfsprocessen met een maatwerk platform

Vereenvoudig, optimaliseer en verhoog de efficiëntie van je workflows door gebruik te maken van een op maat gemaakt platform.

Waarom een
maatwerk platform?

Door een maatwerk platform (webapplicatie) te laten ontwikkelen, is het mogelijk om tijdrovende, foutgevoelige of repetitieve taken op een slimme manier te automatiseren.

Cases

Het 'uurtje factuurtje'

Heb jij ook klanten die regelmatig gebruik maken van jouw diensten volgens het klassieke ‘uurtje factuurtje’ principe en wil je meer uit je uren halen? Maak het door middel van dit platform makkelijk voor je klanten om werkverzoeken aan te maken en deze direct te verrekenen op basis van een online strippenkaart.

Voordelen van een maatwerk platform

Webbedrijf.nl ontwikkeld verschillende soorten platformen: klantportalen, online platformen, digitale calculators, e-learning omgevingen, activatie testjes en nog veel meer.
Data processing-rafiki

Automatisering

Automatisering leidt tot het voorkomen van fouten, vermindert handmatig werk en resulteert in tijds- en kostenbesparingen. Met de automatisering van een maatwerk platform kan je sneller en efficiënter groeien!

Helping a partner-rafiki

Schaalbaar

Wanneer je als kleine organisatie doorgroeit naar een een grootschalig bedrijf, kan je platform altijd met je mee groeien. Sterker nog, het maakt het groeien makkelijker doordat je meer kan automatiseren en kan uitbesteden.

In sync-rafiki

Overal beschikbaar

Het voordeel van een maatwerk (web)platform is dat het altijd te bereiken is via de browser. Apple, Windows, Android of IOS, het maakt niet uit. Er hoeft geen extra software geïnstalleerd te worden om gebruik te maken van je automatiseringen of databank. Wel zo gemakkelijk.

Product quality-rafiki

Beleving

Met een maatwerk platform kan je de beleving voor de klant enorm optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd klanten portaal of een systeem om het aanleveren van data beter te stroomlijnen.

Work time-rafiki

24/7 bereikbaar

Wanneer jij naar bed gaat, blijft jouw platform online. Laat het platform voor je werken en draai meer omzet dan ooit te voren.

Je vraag aan ons stellen?

We staan voor je klaar! Via ons contact formulier kan je alle vragen naar ons sturen.

Jazeker! Wij ontwikkelen jouw nieuwe platform met de meest recente technieken en conform de meest up to date protocollen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw platform na live gang gemonitord wordt, zodat we ongebruikelijk gedrag direct kunnen tekkelen en hackers buiten de deur kunnen houden.

Aan de hand van meerdere strategische sessies, gaan wij jouw wensen volledig in kaart brengen. Vervolgens gaan wij op basis van jouw wensen aan de slag om het platform te ontwerpen en te ontwikkelen. Dus ja! Jouw platform is echt gemaakt voor jou.

Ook als je nog niet helemaal weet waar je naar toe wilt, kun je bij Webbedrijf.nl terecht! Wij gaan samen met jou uitzoeken en uitwerken wat jouw idee exact is en of het kans van slagen heeft in de technische markt.

Dat hangt natuur volledig van de complexiteit en de scope van het project af! Normaal gesproken duurt een maatwerk project minimaal 2 maanden. Afhankelijk van de hoeveelheid schakels en onderdelen in een project, kan de tijd van een maatwerk project variëren. Wil jij een indicatie hebben over jouw idee? Neem dan contact met ons op.

Wij maken voornamelijk gebruik van Laravel en VueJS om razendsnelle web applicaties te ontwikkelen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Gratis adviesgesprek!

Heb je een nieuw idee of wil je advies hebben over je bestaande website? Laat het ons weten!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.