Is jouw website verouderd en toe aan vernieuwing?

Laat Webbedrijf.nl jouw digitale visitekaartje onderhanden nemen! Vanaf 445,- euro, all-in ontwikkelen onze professionals jouw nieuwe website en ben je binnen 2 weken online in Rotterdam. Dat is afgesproken.
De erasmusbrug in Rotterdam bij zonsondergang

Professionele websitebouwers die met je mee denken in Rotterdam

Ben je opzoek naar een partij die je kan helpen met een website voor een nieuw bedrijf of wil je je huidige website laten vernieuwen? Dan helpen onze specialisten jou graag verder! Wij hebben als webdesign bureau veel websites gerealiseerd voor ondernemers in Rotterdam en omstreken, en hechten veel waarde aan tevreden klanten. Alle door ons gebouwde websites zijn dus ook voorzien van de nieuwste technische snufjes op het gebied van online vindbaarheid en dat vergroot het bereik van jouw website in Rotterdam. Zo haal je dus nog meer potentie uit jouw onderneming.

Onze
samenwerkingen

Kickstart pakket

Eenmalig € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 15,-

Premium pakket

Vanaf € 995,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Maatwerk pakket

Op aanvraag
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Golfheadcovers

Maatwerk webshop · Hosting
Website Beautify Luxury Spa

Beautify Luxury Spa

Maatwerk webshop · Salonized · Hosting · Data migratie
Levendig Landgoed Huize Padua

LLHP

Maatwerk website · Interactieve landkaart · Futuristisch design

BAO Asian

Kickstart website · Integratie FoodTicket · Modern ontwerp · Hosting
Fontys

Werken bij Fontys

Maatwerk website · Vacature systeem · Hosting · Futuristisch ontwerp
Restaurant Havendorp

Havendorp

Webshop · Excentriek ontwerp · Reserveringsmodule

Bekijk enkele websites die we ontwikkeld hebben

Wij ontwikkelen al meer dan 7 jaar websites, webshops en logo’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang een 100% vrijblijvende en geheel op maat gemaakt voorstel

Wat bieden onze websitebouwers voor klanten in Rotterdam?

Wij ontwikkelen al meer dan 7 jaar aantoonbaar goed scorende websites in Rotterdam. Hiernaast nemen we je in een vogelvlucht mee met wat je van ons kunt verwachten.
Webdesign Rotterdam

Prestatie

Onze Wordpress websites maken gebruik van de laatst bekende optimalisatie technieken. Dit zorgt er dus voor dat de ervaring op jouw website altijd vloeiend aan zal voelen. Het hebben van een goed presterende Wordpress website is cruciaal voor de zichtbaarheid in een zoekmachine zoals Google. Uiteindelijk zal dit er dus voor zorgen dat de zichtbaarheid in Rotterdam wordt vergroot.

Webdesign Rotterdam

Unieke website ervaring

Het maken van een website is nog maar de basis van jouw digitale visitekaartje. Het uniek maken daarvan is dan dus de volgende stap. Onze websitebouwers zijn gespecialiseerd in het uniek maken van jouw website en zullen je graag hierin begeleiden. Ons doel is dan ook om een website te maken die indruk achterlaat op de gebruiker in Rotterdam.

Webdesign Rotterdam

In eigen beheer

Een groot voordeel wat je hebt met een Wordpress website is dat je zelf teksten, afbeeldingen of linkjes aan kunt passen. Onze websites maken namelijk gebruik van het CMS (Content Management Systeem) genaamd Wordpress. Dit gebruiken we dan in combinatie met Elementor. Dit houdt simpelweg in dat er door middel van een zeer gebruiksvriendelijke interface content op jouw Wordpress website aangepast kan worden. Natuurlijk staan wij altijd klaar mochten er alsnog wijzigingen moeten worden doorgevoerd.

Webdesign Rotterdam

Goede gebruikerservaring

Een goede gebruikerservaring voor een Wordpress website staat bij ons op nummer 1. Dit kunnen we garanderen door het maken van een apart mobiel ontwerp. Een groot deel van jouw Wordpress website gebruikers komen namelijk van mobiele apparaten. Er wordt dus extra gekeken naar hoe jouw website beter gemaakt kan worden op zowel mobiel als desktop. Zo garanderen we dat jouw website indruk maakt.

Van kennismaking tot de oplevering:
Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Hebben we je nog niet kunnen overtuigen?

Hè wat jammer nou, laten we nog een keer kijken naar de voordelen van Webbedrijf.nl.

Snel aan de slag

Zodra de offerte is goedgekeurd en onze webdesigners voorzien is van alle benodigde informatie kunnen onze websitebouwers onmiddellijk aan de slag. Jouw digitale visitekaartje binnen twee weken te glunderen op het wereld wijde web. Beloofd.

Jouw bedrijf, jouw stijl

Als jij of jouw bedrijf in Rotterdam nog geen eigen huisstijl heeft, is er de mogelijkheid dat wij deze mee ontwerpen. Tijdens het aanvragen van de offerte is er de mogelijkheid de wensen van jouw huisstijl door te geven voor jouw eigen bedrijf, start-up of organisatie.

Goed te vinden

Jouw bedrijf in Rotterdam zal met een website van Webbedrijf.nl al snel goed vindbaar zijn op Google. Onze websitebouwers streven voor goede leesbaarheid en prestatie van de website. Een van de hoogste criteria van Google, en dus de reden dat jouw website gemaakt door onze websitebouwers bovenaan komt te staan.

Zoekmachine geoptimaliseerde websites

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Wouter om jouw ideeën te bespreken onder het genot van een bakje ☕

Wat kan je verwachten?

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.