Website laten maken in Rotterdam

Laat Webbedrijf.nl jouw digitale visitekaartje onderhanden nemen! Vanaf 445,- euro, all-in ontwikkelen onze professionals jouw nieuwe website en ben je binnen 2 weken online in Rotterdam.

Professionele websitebouwers die met je mee denken in Rotterdam

Ben je opzoek naar een partij die je kan helpen met een website voor een nieuw bedrijf of wil je je huidige website laten vernieuwen? Dan helpen onze specialisten jou graag verder! Wij hebben als webdesign bureau veel websites gerealiseerd voor ondernemers in Rotterdam en omstreken, en hechten veel waarde aan tevreden klanten. Alle door ons gebouwde websites zijn dus ook voorzien van de nieuwste technische snufjes op het gebied van online vindbaarheid en dat vergroot het bereik van jouw website in Rotterdam. Zo haal je dus nog meer potentie uit jouw onderneming.

De erasmusbrug in Rotterdam bij zonsondergang

Onze pakketten

Kickstart

Vanaf € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 20,-

MKB

Vanaf €1100,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 35,-

Tevreden klanten

Bloom – Let People Grow

Website - Onepager

Careers At Fontys ICT

Maatwerk website - Vacatures

Nefs Aardappelen

Webshop - iOS & Android app

Sportfondsen

Maatwerk portaal - Vacature systeem

Website Beautify Luxury Spa
Beautify Luxury Spa

Webshop - Salonized

E-learning Juf Joanne
Juf Joanne

Webshop - E-learning

BAO Asian Kitchen

Kickstart website - FoodTicket integratie

Website N-Sea
N-sea

Meertaligheid - Vacature systeem

Levendig Landgoed Huize Padua
LLHP

Interactieve landkaart

Goals

Animaties - Meertaligheid

Wat bieden onze websitebouwers voor klanten in Rotterdam?

Wij ontwikkelen al meer dan 7 jaar aantoonbaar goed scorende websites in Rotterdam. Hiernaast nemen we je in een vogelvlucht mee met wat je van ons kunt verwachten.
undraw_performance_overview_re_mqrq (1)

Prestatie

Onze Wordpress websites maken gebruik van de laatst bekende optimalisatie technieken. Dit zorgt er dus voor dat de ervaring op jouw website altijd vloeiend aan zal voelen. Het hebben van een goed presterende Wordpress website is cruciaal voor de zichtbaarheid in een zoekmachine zoals Google. Uiteindelijk zal dit er dus voor zorgen dat de zichtbaarheid in Rotterdam wordt vergroot.

undraw_lightbulb_moment_re_ulyo

Unieke website ervaring

Het maken van een website is nog maar de basis van jouw digitale visitekaartje. Het uniek maken daarvan is dan dus de volgende stap. Onze websitebouwers zijn gespecialiseerd in het uniek maken van jouw website en zullen je graag hierin begeleiden. Ons doel is dan ook om een website te maken die indruk achterlaat op de gebruiker in Rotterdam.

undraw_cms_re_asu0

In eigen beheer

Een groot voordeel wat je hebt met een Wordpress website is dat je zelf teksten, afbeeldingen of linkjes aan kunt passen. Onze websites maken namelijk gebruik van het CMS (Content Management Systeem) genaamd Wordpress. Dit gebruiken we dan in combinatie met Elementor. Dit houdt simpelweg in dat er door middel van een zeer gebruiksvriendelijke interface content op jouw Wordpress website aangepast kan worden. Natuurlijk staan wij altijd klaar mochten er alsnog wijzigingen moeten worden doorgevoerd.

undraw_fitting_pieces_cli3

Goede gebruikerservaring

Een goede gebruikerservaring voor een Wordpress website staat bij ons op nummer 1. Dit kunnen we garanderen door het maken van een apart mobiel ontwerp. Een groot deel van jouw Wordpress website gebruikers komen namelijk van mobiele apparaten. Er wordt dus extra gekeken naar hoe jouw website beter gemaakt kan worden op zowel mobiel als desktop. Zo garanderen we dat jouw website indruk maakt.

Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Hebben we je nog niet kunnen overtuigen?

Hè wat jammer nou, laten we nog een keer kijken naar de voordelen van Webbedrijf.nl.

Snel aan de slag

Zodra de offerte is goedgekeurd en onze webdesigners voorzien is van alle benodigde informatie kunnen onze websitebouwers onmiddellijk aan de slag. Jouw digitale visitekaartje binnen twee weken te glunderen op het wereld wijde web. Beloofd.

Jouw bedrijf, jouw stijl

Als jij of jouw bedrijf in Rotterdam nog geen eigen huisstijl heeft, is er de mogelijkheid dat wij deze mee ontwerpen. Tijdens het aanvragen van de offerte is er de mogelijkheid de wensen van jouw huisstijl door te geven voor jouw eigen bedrijf, start-up of organisatie.

Goed te vinden

Jouw bedrijf in Rotterdam zal met een website van Webbedrijf.nl al snel goed vindbaar zijn op Google. Onze websitebouwers streven voor goede leesbaarheid en prestatie van de website. Een van de hoogste criteria van Google, en dus de reden dat jouw website gemaakt door onze websitebouwers bovenaan komt te staan.

Zoekmachine geoptimaliseerde websites

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Wat kan je verwachten?

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.