Een website laten maken in Dordrecht

Al vanaf 445,- euro ontwikkelen wij jouw nieuwe website en ben je binnen 2 weken zichtbaar voor je (potentiële) klanten.

Webbedrijf.nl, jouw online partner in Dordrecht

Wil jij je wat verouderde website nu eindelijk laten vernieuwen of ben je opzoek naar een nieuwe website? Dan helpen wij jou graag bij Webbedrijf.nl verder! We hebben over de jaren heen veel websites ontwikkeld voor ondernemers in Dordrecht en omstreken en daar veel kennis door opgedaan.

Wij willen onze kennis graag met jou delen in de vorm van passend en gericht advies. Twijfel niet en neem contact met ons op om vrijblijvend een van onze experts te spreken over jouw vraagstuk.

Website laten maken in Dordrecht

Onze pakketten

Kickstart

Vanaf € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 20,-

MKB

Vanaf €1100,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 35,-

Tevreden klanten

Bloom – Let People Grow

Website - Onepager

Careers At Fontys ICT

Maatwerk website - Vacatures

Nefs Aardappelen

Webshop - iOS & Android app

Sportfondsen

Maatwerk portaal - Vacature systeem

Website Beautify Luxury Spa
Beautify Luxury Spa

Webshop - Salonized

E-learning Juf Joanne
Juf Joanne

Webshop - E-learning

BAO Asian Kitchen

Kickstart website - FoodTicket integratie

Website N-Sea
N-sea

Meertaligheid - Vacature systeem

Levendig Landgoed Huize Padua
LLHP

Interactieve landkaart

Goals

Animaties - Meertaligheid

Een website laten maken in Dordrecht

Bij Webbedrijf.nl sta jij als klant centraal. Bij onze webdesigners in Dordrecht draait het om jouw wensen en visie. Bekijk hiernaast wat wij onder andere te bieden hebben om jou te ondersteunen.
Devices-rafiki (1)

Passend op ieder apparaat

Als je een website laat maken bij Webbedrijf.nl in Dordrecht, zorgen onze experts ervoor dat jouw nieuwe website op ieder apparaat uitstekend functioneert. Vandaag de dag is het namelijk enorm belangrijk dat je website op meer apparaten dan alleen de laptop bekeken kan worden.

Gebruiksvriendelijk systeem op basis van WordPress

Aansluitend

Ongeacht wat je wilt uitstralen naar je klanten, wij luisteren naar jouw wensen. Zakelijk of speels, het maakt bij Webbedrijf.nl niet uit. Onze webdesigners in Dordrecht maken namelijk geen gebruik van standaard templates van het internet, onze websites worden op maat ontwikkeld. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Preferences-rafiki

Simpel in beheer

Als ondernemer wil je zelf de touwtjes in eigen handen nemen. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat het enorm vervelend is als je voor iedere aanpassing je webbeheerder moet contacteren. Daarom ontwikkelen onze webbouwers in Dordrecht onze websites altijd met het oog op gebruikersgemak. De combinatie van Wordpress en Elementor, zorgt er voor dat jij zelf in een visuele editor teksten en afbeeldingen aan kan passen. Wanneer je dat maar wilt.

Fast loading-rafiki (1)

Snelheid

Ook de snelheid van je website is belangrijk, de eerste paar seconden zijn namelijk cruciaal om de aandacht van je bezoekers te trekken. Het zou zonde zijn om je potentiële klanten te verliezen op je website doordat de pagina niet goed inlaadt. Onze webbouwers in Dordrecht zorgen er daarom ook altijd voor dat jouw nieuwe website beschikt over de laatste optimalisatie technieken om de perfecte snelheid te garanderen.

Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvang je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept gereed is.
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Ga voor Webbedrijf.nl in Dordrecht!

Inmiddels hebben we al meer dan 300 ondernemers geholpen met de ontwikkeling van een website of webshop. Als professionals op het gebied van website ontwikkeling en webdesign, kunnen wij aan al jouw wensen voldoen.

Snelle oplevering
Zodra jij onze offerte hebt goedgekeurd en alle vereiste gegevens zijn aangeleverd, gaan wij direct beginnen aan jouw Wordpress website. Binnen 2 weken staat jouw website online en ben je vindbaar voor klanten in Dordrecht. Dat is afgesproken.

100% tevredenheidsgarantie
Wij willen dat al onze klanten in Dordrecht met een tevreden gevoel hun Wordpress website kunnen delen met derden. Het is en blijft tenslotte een digitaal visitekaartje van jouw onderneming. Om die reden gaan wij net zo lang door met het aanpassen van jouw website totdat jij 100% tevreden bent het resultaat.

Dus ben je op zoek naar een webdesigner die gaat voor het perfecte plaatje? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag vrijblijvend verder.

Website laten maken in Dordrecht

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Wat kan je verwachten?

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.