Als wij er zijn, is successr

De juiste mensen vinden en binden. Dat is wat Successr doet. Zij gaan voor de vragen achter de vraag en helpen je met een duurzaam personeelsbeleid. Webbedrijf.nl heeft een unieke website voor Successr mogen ontwikkelen, waar het direct duidelijk is waar ze jou mee kunnen helpen.

Fris, strak en beheerbaar

Dat is de nieuwe meertalige WordPress website van Successr! Op basis van makkelijk in gericht content management systeem (CMS), kan de website makkelijk beheert worden. Een nieuwe medewerker? Een nieuwe vacature? Geen probleem. Aanmaken en publiceren maar.

Verhalen spreken voor zich

Achter de successen van een bedrijf, staat altijd een hecht en krachtig team. Op de website wordt er daarom veel aandacht besteedt aan het team van Successr en de bijbehorende succesverhalen.

Kennis delen

De nieuwe website van Successr is zo ingericht dat de bezoeker overspoeld wordt met gratis informatie. Kennis is er immers om te delen. Door middel van blog berichten en whitepapers, kan de website bezoeker gratis informatie inwinnen bijvoorbeeld over Talent Sourcing of Employer Branding.

Andere cases

Charles Nagelkerke Makelaardij

Employbrand

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Gratis adviesgesprek!

Heb je een nieuw idee of wil je advies hebben over je bestaande website? Laat het ons weten!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.