Automatisering
bij Ad Franse

Voor Ad Franse heeft Webbedrijf een nieuwe website en webshop mogen ontwerpen en ontwikkelen. Het Zeeuwse automatisering bedrijf was toe aan een nieuwe website waarop zij ook hun producten en diensten digitaal kunnen verkopen.

Ook online genieten van het aanbod

Ad Franse heeft een prachtige locatie in Heinkenszand ingericht met de laatste technologische snufjes, maar eigenlijk is het de bedoeling dat ook de mensen thuis kunnen genieten van het aanbod uit de winkel. Door een makkelijk te navigeren WordPress website en WooCommerce webshop te ontwikkelen, kunnen de klanten van Ad Franse nu ook digitaal hun producten en diensten bekijken.

Webshop koppeling met KING

Om de fysieke producten uit de winkel van Ad Franse te synchroniseren met de nieuwe webshop, hebben wij een maatwerk koppeling ontwikkeld met KING software. De koppeling zorgt ervoor dat de voorraad die in de winkel beheert wordt, automatisch op de WordPress website komt te staan. Om deze koppeling op te zetten, zijn wij meerdere malen op locatie geweest in Heinkenszand.

Andere cases

Charles Nagelkerke Makelaardij

Employbrand

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Gratis adviesgesprek!

Heb je een nieuw idee of wil je advies hebben over je bestaande website? Laat het ons weten!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.