Meertaligheid

Zodra je op het dashboard beland bent kun je in het menu naar “Pagina’s” navigeren. Zodra je op deze pagina bent zie je een overzicht van alle beschikbare pagina’s.

Screenshot 2023-05-15 at 07.21.28

Selecteer in de overzicht de pagina die je wilt wijzigen en klik op het potlootje onder de kolom van de taal die je wilt wijzigen. Staat er geen potlootje maar een plusje? Klik dan op het plusje om een versie voor die taal toe te voegen.

Screenshot 2023-05-15 at 07.16.25

Zodra je op de edit pagina zit kun je de vertaling bijwerken. Je bewerkt op deze pagina enkel de teksten en niet de opmaak. De opmaak van de pagina wordt automatisch overgenomen van de oorspronkelijke taal. Je vult hier per veld de vertaling in en klik na het toevoegen van de vertaling op ‘Vertaling is voltooid’ zo kun je makkelijk bijhouden wat er al vertaald is. Je ziet de status onderin in een balk.

Screenshot 2023-05-15 at 07.18.54

Als je alles vertaald hebt en de vertaling 100% is kun je de pagina opslaan. Klik daarvoor op ‘Opslaan en sluiten’.

Wil je de opmaak van de pagina bewerken? Volg dan de handleiding die gaat over het bewerken van een pagina. Zodra je de pagina opmaak hebt gewijzigd zul je merken dat de vertalingen niet automatisch mee zijn gegaan. Zodra je naar het pagina overzicht gaat staat er een tandwieltje bij de vertaling. Als je vervolgens daar op klik kun je de vertaling aanpassen conform de bovenstaande stappen.

Lukt het niet?

We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via de contact pagina. Wil je wijzigingen uit handen geven? Bekijk dan onze strippenkaart. Met onze strippenkaart kunnen we tegen een eerlijk tarief wijzigingen voor je doorvoeren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.