Menu vertalen

Zodra je op het dashboard beland bent kun je in het menu naar “Weergave” “Menu’s” navigeren. Zodra je op deze pagina bent zie je de huidige menu’s. Voor het vertalen van het menu klik je op “Menu’s tussen talen synchroniseren”.

Je beland vervolgens op een pagina met een overzicht van vertalingen. Hier staan de links met kleuren aangegeven, deze kleuren kunnen verder genegeerd worden. Hij zet de vertalingen van de pagina titels automatisch neer, je hoeft dus enkel het overzicht te bevestigen door op ‘Sync’ te klikken.

Links die met rood gearceerd zijn hebben nog geen vertaling. Dit komt doordat zij geen pagina zijn maar een los link (meestal naar een externe website). Om deze te vertalen moet je na het synchroniseren terug naar de menu pagina gaan. Naast ‘Translations’ moet je vervolgens op de taal klikken die je wenst te wijzigen. Je kunt daarna de versie voor die taal wijzigen door op de items te klikken en het ‘Navigatielabel’ te wijzigen. Belangrijk is om na het wijzigen op ‘Menu opslaan’ te klikken en terug te gaan naar de oorspronkelijke taal. Het terug gaan naar de oorspronkelijke taal kan door bovenin het menu op de taal te klikken en de taal te selecteren.

Lukt het niet?

We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via de contact pagina. Wil je wijzigingen uit handen geven? Bekijk dan onze strippenkaart. Met onze strippenkaart kunnen we tegen een eerlijk tarief wijzigingen voor je doorvoeren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Gratis adviesgesprek!

Heb je een nieuw idee of wil je advies hebben over je bestaande website? Laat het ons weten!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.