DesignOne verandert per 4 december van naam naar Webbedrijf.nl

Deze naamsverandering gaat samen met een aantal andere wijzigingen, waarover we je graag meer vertellen in deze blogpost.

Waarom een naamsverandering?

DesignOne is in 2014 gestart met als primaire doel ZZP’ers en MKB’ers te helpen aan een betere online representatie door middel van een goede website. De afgelopen jaren is ons aanbod qua diensten echter flink uitgebreid, waardoor we de naam DesignOne niet meer vonden passen. We zijn tenslotte een webbedrijf wat zich focust op meer dan louter het ontwerpen van websites. Vandaar dat we gekozen hebben voor de alleszeggende naam Webbedrijf.nl.

 

Wat heeft dit voor invloed?

Deze naamswijziging heeft geen invloed op lopende opdrachten en abonnementen. Omdat we overgaan in een nieuwe rechtsentiteit worden alle abonnementen door ons overgezet. Je blijft dezelfde voorwaarden, looptijd en service als voorheen houden. Je blijft ook contact houden met dezelfde mensen als voorheen.

We rollen tegelijk ook ons nieuwe mijn.webbedrijf.nl portaal uit. In dit portaal kan je straks een overzicht vinden van alle websites, abonnementen, facturen en strippenkaarten die via ons lopen. Ook kun je vanuit ons nieuwe portaal direct inloggen op je website en bezoekersstatistieken inzien. Je ontvangt van ons te zijner tijd een extra mail hierover.

 

Nieuwe rechtsentiteit

Ons KvK nummer, BTW nummer en IBAN zijn bij deze naamswijziging aangepast. Onze nieuwe gegevens zijn als volgt:

Webbedrijf.nl B.V.

Baronielaan 139
4818 PD te Breda

KvK: 84092912
Btw: NL863093887B01
Bank: NL62 RABO 0373 8361 63

Meer lezen?

Gratis illustraties en iconen downloaden

Gratis afbeeldingen voor online en offline gebruik

5 redenen waarom je een visuele page builder moet gebruiken

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.