Lees hier de ervaringen van onze klanten

Webbedrijf.nl maakt al sinds 2014 websites, webshops, logo’s en nog veel meer. Lees hieronder enkele reviews van onze klanten.

We krijgen gemiddeld een 9,8 via Google! Lees hieronder een aantal ervaringen van onze klanten. Meer reviews zijn te zien op onze Google pagina.

Casper

5/5
Er is mooi werk geleverd en ze luisteren goed met persoonlijke aandacht. Het maakt de investering meer dan waard. Zeer aan te raden!

Karlijn

5/5
Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden bij Webbedrijf.nl. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik werd snel geholpen! Ik heb uit de omgeving veel complimenten gehad over de website. Als ik in de toekomst nog een website nodig heb, dan kom ik zeker terug.

Marjolein

5/5
Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe website! De samenwerking verliep bijzonder vlot en plezierig en mijn opmerkingen op de eerste versie zijn snel en adequaat verwerkt. Wouter en Bart zijn echte toppers wat mij betreft!

Joyce

5/5
DesignOne heeft voor mij een mooie website gemaakt. Top service geleverd! Goede hulp en alles snel in orde gemaakt.

Jim

5/5
Prima non nonsense aanpak, een jong bedrijf dat een mooi product op maat levert voor een goede prijs. Communicatie is helder en snel. Ga zo door.

Michiel

5/5
Dit jonge bedrijf heeft voor mij echt een super website gebouwd, dit in een zeer korte tijd. Alle functies die ik nodig heb zitten erin en werken heel goed! Ook is de communicatie met Bart heel prettig en snel.

Wesley

5/5
DesignOne is een jong en ondernemend bedrijf die weten wat ze doen. Ze horen je wensen aan en verwerken dit samen met hun eigen visie en ervaring tot een prachtige webite. Communicatie verloopt snel, duidelijk en accuraat. Er word snel gehandeld en na het aanleveren van je teksten wordt een eerste concept vaak al binnen 2 weken getoond. Er is niets onmogelijk. Zo had ik het verzoek een pop-up te realiseren. De mannen gingen hiermee aan de slag en hebben dit perfect in de website verwerkt. Voor de prijs krijg je een meer dan professionele website die ook op mobiele apparaten naar behoren functioneert. Ik kan ondernemers DesignOne ter harte aanbevelen. Kijk ook gerust naar hun uitgebreide portfolio.

Hicham

5/5
Een goede, fijne en een snelle service. De samenwerking is erg prettig! Ga zo door.

Hennie

4/5
Blij met mijn nieuwe site. Helemaal naar wens en betaalbaar. Snelle reactie bij aanpassingen. Bedankt Bart

Alex

5/5
Zo blij met Designone. Top service. Lekker snel maar vooral heel erg vriendelijk. Dit is zoals je als klant geholpen wilt worden.

Greet

5/5
Mijn wensen zijn door DesignOne vertaald naar een prachtige website voor coachingspraktijk Ahava. Wat een fijne samenwerking en helemaal fijn omdat ik zelf totaal geen verstand van zaken heb op dit gebied. DesignOne is snel, kundig, vriendelijk, behulpzaam en creatief. Kortom TOP! Ik ben heel erg blij met jullie werkzaamheden!!

Loen

4/5
Keurige website voor ons bedrijf opgeleverd, ook na oplevering zijn een paar ‘bugs’ in de mailbox door Bart snel opgelost. Prettige samenwerking.

Mandy

5/5
De nieuwe website ziet er top uit! Er wordt snel gereageerd en je wordt ondersteund waar nodig. Heel fijn!

Pijke

5/5
Wij hebben een e-learning platform laten opzetten door DesignOne, met hierbij de vraag of zij dit binnen een week konden realiseren. Zij hebben dit opgepakt en er is in korte tijd een mooi eindresultaat ontstaan. De telefoon werd vrijwel altijd opgenomen als wij met een vraag zaten, ook buiten de normale kantooruren en in het weekend. Toen bij het lanceren van de site bleek dat de site een grotere capaciteit nodig had om soepel te functioneren, is dit gelijk gratis ge-update. Dit alles voor een prijs die bij alle andere bedrijven op z’n minst 2 keer zo hoog lag. Een aanrader dus!

Aleksandr

5/5
Goed en vriendelijk personeel, reageren snel en komen met goede oplossingen.

Margreet

5/5
Voor een klant die een eenvoudige website wilde tegen een aantrekkelijke prijs, kwam ik na online zoeken uit bij DesignOne. Spannend, in zee gaan met een bedrijf dat je niet kent en waar je ook de mensen erachter niet kent. Maar de samenwerking verliep prima. Soepele communicatie en ze kwamen de afspraken na. Ik ben heel tevreden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Gratis adviesgesprek!

Heb je een nieuw idee of wil je advies hebben over je bestaande website? Laat het ons weten!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.