Verse friet van Nefs Aardappelen

Nefs Aardappelen is opgericht in 1964 met het telen en verhandelen van aardappelen. Een belangrijk aspect van Nefs is de versheid van de producten. Om hier de juiste controle over te hebben, wordt er gewerkt met eigen gekoeld vervoer. De klanten van Nefs Aardappelen worden meerdere malen per week bevoorraad. Om ze hier goed bij te helpen heeft Webbedrijf een webshop en een mobiele applicatie ontwikkeld waarmee de eindklanten direct hun bestelling kunnen plaatsen.

Ook online genieten van het aanbod

Ad Franse heeft een prachtige locatie in Heinkenszand ingericht met de laatste technologische snufjes, maar eigenlijk is het de bedoeling dat ook de mensen thuis kunnen genieten van het aanbod uit de winkel. Door een makkelijk te navigeren WordPress website en WooCommerce webshop te ontwikkelen, kunnen de klanten van Ad Franse nu ook digitaal hun producten en diensten bekijken.

Andere cases

Charles Nagelkerke Makelaardij

Employbrand

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

Gratis adviesgesprek!

Heb je een nieuw idee of wil je advies hebben over je bestaande website? Laat het ons weten!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.