Menu wijzigen

Voor het maken van wijzigingen is het van belang dat je eerst ingelogd bent. Mocht je nog niet ingelogd zijn kun je hier klikken om naar de inlog handleiding te gaan.

Zodra je op het dashboard beland bent kun je in het menu naar “Weergave” “Menu’s” navigeren. Zodra je op deze pagina bent zie je de huidige menu’s. Wij leveren websites standaard op met 1 menu en raden het aan om geen extra menu erbij te maken. Voor het wijzigen van de volgorder kun je de pagina’s in het menu slepen. Als je een pagina onder een andere pagina sleept zal hij het op de website laten zien als een dropdown.

Wil je een extra pagina toevoegen aan het menu? Klik dan aan de linkerkant onder het kopje “Pagina’s” op de betreffende pagina’s zodat zij een vinkje ervoor krijgen. Zodra je pagina’s hebt aangeklikt kun je ze toevoegen door op ‘Aan menu toevoegen’ te klikken. De pagina’s zullen vervolgens in de editor rechts verschijnen. Als de positie goed is kun je op de knop ‘Menu opslaan’ klikken, hij veranderd het dan automatisch op elke pagina.

Lukt het niet?

We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via de contact pagina. Wil je wijzigingen uit handen geven? Bekijk dan onze strippenkaart. Met onze strippenkaart kunnen we tegen een eerlijk tarief wijzigingen voor je doorvoeren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.