Hoe bewerk je een popup in Elementor?

Je wilt de tekst aanpassen in een popup in Elementor, maar weet niet hoe dit werkt? Geen zorgen. In de onderstaande stappen staat uitgelegd hoe je dit exact moet doen. Kom je er alsnog niet uit? Neem dan gerust contact op!

Stap 1: Navigeer naar Templates > Popups
Screenshot 2022-09-30 at 10.32.54

Als je bent ingelogd in Wordpress, moet je in het zijmenu naar Templates gaan. Als je met de muis over dit item heen gaat, komen er extra opties tevoorschijn. Binnen deze extra opties kan je klikken op "Popups".

Stap 2: Bewerken met Elementor
Screenshot 2022-09-30 at 10.31.32

Ga met de muis over de gewenste popup heen die je wilt bewerken en klik op "Bewerken met Elementor". Je wordt vervolgens naar de Elementor pagina verwezen waarin je de tekst of afbeeldingen in deze popup kunt aanpassen.

Stap 3: Wijzigingen opslaan
Screenshot 2022-09-30 at 10.35.16

Om de wijzigingen die je zojuist hebt gedaan op te slaan, moet je klikken op de "Updaten" knop die links onderaan op de pagina staat gepostioneerd.

Lukt het niet?

We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via de contact pagina. Wil je wijzigingen uit handen geven? Bekijk dan onze strippenkaart. Met onze strippenkaart kunnen we tegen een eerlijk tarief wijzigingen voor je doorvoeren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.