Hoe bewerk je de footer in Elementor?

Je wilt de tekst aanpassen of een link toevoegen aan de footer van je website, maar weet niet hoe dit werkt? Geen zorgen. In de onderstaande stappen staat uitgelegd hoe je dit exact moet doen. Kom je er alsnog niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder ????

Stap 1: Ga naar opgeslagen templates
Screenshot 2022-09-30 at 18.09.07

Ga in het CMS naar 'Templates' in het zijmenu.

Stap 2: Zoek op 'Footer'
Screenshot 2022-09-30 at 18.11.16

Wanneer je op de Templates pagina bent beland, moet je in het zoekveld zoeken naar 'Footer'. Klik vervolgens op 'Template zoeken' of op de Enter knop op je toetsenbord.

Stap 3: Footer bewerken met Elementor
Screenshot 2022-09-30 at 18.12.28

In de resultaten lijst komt het volgende item naar boven 'Standaard pagina footer'. Ga met je muis over dit item heen en klik vervolgens op 'Bewerk met Elementor'.

Stap 4: Wijzigingen opslaan
Screenshot 2022-09-30 at 18.15.42

Voeg een extra link toe of wijzig een stuk tekst. Als je de gewenste wijzigingen hebt doorgevoerd, dien je op de 'Updaten' knop te klikken om de aanpassingen op te slaan. De 'Updaten' knop staat links onderaan de pagina.

Lukt het niet?

We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via de contact pagina. Wil je wijzigingen uit handen geven? Bekijk dan onze strippenkaart. Met onze strippenkaart kunnen we tegen een eerlijk tarief wijzigingen voor je doorvoeren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.