E-mailadres instellen op je mobiel of laptop

Hiernaast staan alle artikelen gelinkt die betrekking hebben tot het instellen van je nieuwe mailadres voor op de laptop en op de telefoon. Hieronder kan je verder de standaard instellingen vinden om een IMAP e-mailadres in te stellen op je apparaat of om de webmail te gebruiken.

Als je jouw e-mail wilt gebruiken kun je dit op twee manieren doen. De eerste optie is het gebruiken van onze online webmail omgeving. Je kunt in deze omgeving komen door naar https://webmail.<jouw domeinnaam>.nl te gaan. Vervang <jouw domeinnaam> door de domeinnaam. Zodra je op deze website bent kun je inloggen met het door ons aangeleverde e-mailadres en bijbehorend wachtwoord.

De andere optie is het instellen van jouw e-mailadres op jouw telefoon, laptop of desktop. Om dit te doen open je het e-mailprogramma waarin je het e-mail adres wilt toevoegen. In dit programma navigeer je vervolgens naar het aanmaken/toevoegen van een e-mailadres. Op deze pagina moet je de instelling hieronder overnemen en daarna kun je het proces voltooien.

Inkomende instellingen

Inkomende server: <jouw domeinnaam>
Type: IMAP
SSL/TLS: Ja
Poort: 993
Email: jouw e-mail
Wachtwoord: jouw wachtwoord

N.b. Wil je toch POP3 gebruiken? De instellingen zijn dan gelijk, alleen het poort nummer is dan 995.

Uitgaande instellingen

Uitgaande server: <jouw domeinnaam>
Type: SMTP
SSL/TLS: Ja
Poort: 465 (alternatief 587)
Email: jouw e-mail
Wachtwoord: jouw wachtwoord

stephen-phillips-hostreviews-co-uk-3Mhgvrk4tjM-unsplash

Lukt het niet?

We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via de contact pagina. Wil je wijzigingen uit handen geven? Bekijk dan onze strippenkaart. Met onze strippenkaart kunnen we tegen een eerlijk tarief wijzigingen voor je doorvoeren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.