E-mailadres instellen in Outlook op een iPhone

Hieronder staan de stappen beschreven hoe je op je iPhone, jouw nieuwe e-mailadres kan instellen in Outlook. Mocht je er niet uitkomen, schroom dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder.

Stap 1: Klik op je huidige profiel
stap 1

Als je de Outlook app hebt geopend op je iPhone, dien je te klikken op je huidige profielfoto rechts bovenin.

Stap 2: Voeg een nieuw account toe
stap 2

Klik vervolgens op het mail icoon met het plus (+) teken.

Stap 3: Een nieuw e-mailaccount toevoegen
stap 3

Selecteer vervolgens 'E-mailaccount toevoegen'.

Stap 4: Geef jouw nieuwe e-mailadres op
stap 4

Geef in de volgende stap je nieuwe e-mailadres op.

Stap 5: Selecteer IMAP
stap 5
Stap 6: Vul de juiste gegevens in
stap 7

In de laatste stap moet je zorgvuldig je gegevens opgeven:

E-mailadres
info@jouwdomeinnaam.nl

Weergavenaam
Dit is in te vullen naar keuze (bijvoorbeeld: Jan Jansen).

IMAP Inkomende mail server

• IMAP hostnaam: jouwdomeinnaam.nl (zonder https://www.)
  • IMAP poort: 993
  • Veiligheid: SSL/TLS
  • IMAP gebruikersnaam: email@jouwdomeinnaam.nl (geef bij 'email' de gewenste adres op)
  • IMAP wachtwoord: wachtwoord van jouw e-mailadres

SMTP Uitgaande mail server

• SMTP hostnaam: jouwdomeinnaam.nl (zonder https://www.)
  • SMTP poort: 465 (alternatief 587)
  • Veiligheid: SSL/TLS
  • SMTP gebruikersnaam: email@jouwdomeinnaam.nl (geef bij 'email' de gewenste adres op)
  • SMTP wachtwoord: wachtwoord van jouw e-mailadres

Als alle gegevens zijn ingevuld, moet je op de 'Aanmelden' knop klikken. Je nieuwe e-mailadres is nu toegevoegd.

Lukt het niet?

We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via de contact pagina. Wil je wijzigingen uit handen geven? Bekijk dan onze strippenkaart. Met onze strippenkaart kunnen we tegen een eerlijk tarief wijzigingen voor je doorvoeren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.