E-mailadres instellen in Outlook op Android

Hieronder staan de stappen beschreven hoe je op je Android telefoon, jouw nieuwe e-mailadres kan instellen. Mocht je er niet uitkomen, schroom dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder.

Stap 1: Een nieuw account toevoegen
Screenshot_2022-09-23-18-01-01-31_45e686c594768066ad9911d54d96f72b

Open het zijmenu in de app en klik op het icoon met het plus teken (+).

Stap 2: Selecteer de juiste optie
Screenshot_2022-09-23-10-40-45-47_45e686c594768066ad9911d54d96f72b

Er opent vervolgens een popup (zie afbeelding hierboven) met twee opties:

• Add an account
  • Create new account

Klik op "Add an account" om je eigen e-mailadres toe te voegen.

Stap 3: Vul het juiste adres in
Screenshot_2022-09-23-10-40-56-75_45e686c594768066ad9911d54d96f72b
Stap 4: Selecteer IMAP
Screenshot_2022-09-23-10-42-12-64_45e686c594768066ad9911d54d96f72b

In het volgende scherm krijg je meerdere opties te zien als account type. Selecteer IMAP. Deze optie staat aan de onderkant van de pagina.

Stap 5: Geef de juiste gegevens op
IMG_7349 Large

In de laatste stap moet je zorgvuldig je gegevens opgeven:

E-mailadres
info@jouwdomeinnaam.nl

Naam
Dit is in te vullen naar keuze (bijvoorbeeld: Jan Jansen).

IMAP Inkomende mail server

• IMAP hostnaam: jouwdomeinnaam.nl (zonder https://www.)
  • Veiligheid: SSL/TLS
  • IMAP gebruikersnaam: email@jouwdomeinnaam.nl (geef bij 'email' de gewenste adres op)
  • IMAP wachtwoord: wachtwoord van jouw e-mailadres

SMTP Uitgaande mail server

• SMTP hostnaam: jouwdomeinnaam.nl (zonder https://www.)
  • Veiligheid: SSL/TLS
  • SMTP gebruikersnaam: email@jouwdomeinnaam.nl (geef bij 'email' de gewenste adres op)
  • SMTP wachtwoord: wachtwoord van jouw e-mailadres

Als alle gegevens zijn ingevuld, moet je op het vinkje rechts bovenin je scherm klikken op het adres toe te voegen.

Lukt het niet?

We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via de contact pagina. Wil je wijzigingen uit handen geven? Bekijk dan onze strippenkaart. Met onze strippenkaart kunnen we tegen een eerlijk tarief wijzigingen voor je doorvoeren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.