Scoor betere in de organische zoekresultaten

Wordt organisch gevonden op trefwoorden die belangrijk zijn voor jouw onderneming.
Zoekmachine geoptimaliseerde websites

Optimaliseer voor
betere vindbaarheid

Google bepaald op basis van heel veel factoren (bijna 200) op welke positie een website in de zoekmachine komt te staan. Een groot deel van deze factoren hebben te maken met de website zelf. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen, interne links, et al.

Wij kunnen jouw website pagina voor pagina optimaliseren voor Google, zodat je beter gevonden zult worden op relevante trefwoorden! Bekijk hieronder de pakketten die wij aanbieden.

Tip voor starters!

Kickstart SEO

Met het kickstart pakket stellen we je website zo in dat conversies doorgemeten kunnen worden. Hierdoor kan je een duidelijk inzicht in hoe jouw website presteert.
Daarnaast stellen we de meta-instellingen af op de trefwoorden, en maken we 3 landingspagina’s.

Eenmalig € 545,-

Maatwerk SEO

Met het SEO abonnement zorgen wij ervoor dat jouw website maandelijks verbeterd wordt. Alles uit het Kickstart SEO pakket voeren we door. Daarnaast schrijven we elke maand een landingspagina en optimaliseren we de bestaande landingspagina’s. Ook sturen we elke maand een duidelijk overzicht van de resultaten.

Maandelijks € 245,-

Hiermee kunnen we
je wellicht ook helpen?

Op aanvraag

Webteksten laten schrijven

Weet je niet wat je moet schrijven, of wilt je gewoon ontzorgd worden? Laat onze tekstschrijvers de teksten voor jouw website schrijven.

vanaf € 445,-

Website laten maken

Het is essentieel om online een goede indruk achter te laten. Wij helpen ondernemers door veel uit handen te nemen bij het ontwikkelen van een nieuwe website.

Op aanvraag

Google Ads & Display

Kom direct bovenaan in Google met doelgerichte advertenties in de zoekresultaten. Versla organische resultaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang een 100% vrijblijvende en geheel op maat gemaakt voorstel

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.