Laat een professionele website ontwikkelen voor jouw onderneming

Het is essentieel om online een goede indruk achter te laten. Wij helpen ondernemers door alles van a tot z uit handen te nemen bij het ontwikkelen van een nieuwe website. Zo kunnen we helpen met het uitzoeken van fotografie, schrijven van teksten en het ontwerpen van de website.

De perfecte website voor
jouw onderneming

Bij Webbedrijf.nl heb je al een website met 4 pagina’s voor eenmalig 445,-. Om online gevonden te worden betaal je daarna slechts € 15,- euro per maand. Wil je meer pagina’s of ben je opzoek naar bepaalde functionaliteiten? Geen probleem! Wij kijken graag mee hoe we jou kunnen helpen.

Tip voor starters!

Kickstart website

Ben je niet opzoek naar een enorme website met enorme functionaliteiten zoals meertaligheid, webshops of boekingsystemen? Dan is ons Kickstart website pakket een ‘perfect fit’ voor jouw onderneming. Wij ontzorgen je volledig in de bouw van de website, maar ook de hosting en het onderhoud. Zo hou jij tijd over voor de belangrijke zaken!

Eenmalig € 445,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks € 15,-

Maatwerk website

Ben je opzoek naar een op maat gemaakte website met uitgebreide functionaliteiten? Dan is ons maatwerk website pakket wat voor jouw onderneming. In een vrijblijvend advies gesprek bespreken we de mogelijkheden om tot een perfect resultaat te komen voor jouw onderneming.

Vanaf € 745,-
In combinatie met

Hosting & Service

Maandelijks vanaf € 15,-

Van kennismaking tot de oplevering:
Zo ontwikkelen we jouw website in 6 stappen

1
2
3
4
5
6
Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of via Google Meet bespreken we de wensen van jouw nieuwe website.
Uitbrengen offerte
Op basis van de kennismaking maken we een vrijblijvende offerte voor jou op. Hierna kan deze nog doorgenomen worden.
Gegevens aanleveren
Nadat de offerte akkoord is ontvangen je van ons een digitaal formulier waarin je alle wensen en content kunt aanleveren.
Eerste concept
Zodra we alle wensen en content ontvangen hebben, gaan onze webbouwers jouw website ontwikkelen. Je ontvangt een mailtje zodra het eerste concept vervolgens gereed is
Review & feedback
Zodra je het eerste concept hebt gezien, kan je ons alle feedback doorgeven. Onze webbouwers zullen deze feedback doorvoeren.
Live plaatsen
Zodra alle feedback is doorgevoerd, en jij tevreden bent met de website, kan de website live! Je ontvangt hierna toegangsgegevens zodat je later ook zelf wijzigingen kunt aanbrengen.

Hiermee kunnen we
je wellicht ook helpen?

vanaf € 140,-

Strippenkaart

Met Wordpress i.c.m. Elementor kan je gemakkelijk zelf jouw website beheren. Heb je hier geen tijd voor of kom je er niet uit? Dan kunnen wij met onze strippenkaart jou hierbij helpen.

Webteksten laten schrijven

Weet je niet wat je moet schrijven, of wilt je gewoon ontzorgt worden? Laat onze tekstschrijvers jou helpen.

vanaf € 299,-

Webfotografie laten maken

Geef de website een unieke uitstraling met unieke sfeerfotografie. Een fotograaf komt jouw onderneming professioneel vastleggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming?

Veelgestelde vragen

Bij het Kickstart pakket is de website binnen 1 jaar volledig jouw eigendom. Bij het maatwerk pakket ben je direct na het ontwikkelen eigenaar van de website. Doordat de website ontwikkeld wordt op basis van open-source software, kan je altijd nog naar een andere partij om de website te hosten. Wel zo eerlijk.

Software-update, patches, bug fixes… wat? Geen zorgen! Wij weten hoe alles in elkaar steekt en wij zorgen ervoor dat jouw website altijd online en up-to-date blijft! Zo kan jij je blijven focussen op je werkzaamheden, zonder je zorgen hoeven te maken over de website.

Geen probleem. Wij kunnen de website zo ontwikkelen dat hij in meer dan 1 taal beschikbaar is. Geef bij het aanvragen van een offerte aan dat je meerdere talen wilt hebben, dan kan dat besproken worden in het vrijblijvende adviesgesprek.

Voor de meeste ondernemers is ons kickstart pakket ideaal. Met dit pakket is jouw onderneming binnen no-time online goed vindbaar en kunnen klanten je zo vinden. Vaak zijn deze website bestaande uit een home, diensten, over ons en contact pagina. Uiteraard is dit flexibel.

Wanneer er hele specifieke wensen zijn, of er functionaliteiten zoals boekingssystemen of meertaligheid gewenst zijn, is ons maatwerk websitepakket verstandig. We inventariseren vooraf je wensen in een adviesgesprek en komen met een maatwerk voorstel.

Altijd! Mocht je onderneming na een tijdje opzoek zijn naar meer functionaliteiten op de website is dat geen probleem. We kunnen zowel onze Kickstart als maatwerk website uitbreiden. Hiervoor hebben we onder andere onze strippenkaart.

Ja. Naast websites ontwikkelen wij ook webshops. Omdat webshops een aparte tak van sport zijn, hebben we daar een aparte pagina voor gemaakt met meer informatie.

Je vraag aan ons stellen?

We staan voor je klaar! Via ons contact formulier kan je alle vragen naar ons sturen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.