Werk ook mee aan impact

Voor Fontys Hogeschool heeft Webbedrijf.nl een nieuwe ‘werken bij website’ mogen ontwikkelen! Op de nieuwe campagne website komen de echte kanjers van de hogeschool aan het woord om hun verhaal te doen. Naast de persoonlijke verhalen, worden ook alle beschikbare vacatures uit het ATS direct gesynchroniseerd met de website.

Makkelijk navigeren

De werken bij website is ingericht op basis van de 3 thema’s: Onderwijzen, Ondezoeken en Ondersteunen. Bij ieder thema vindt de bezoeker bijbehorende verhalen van de mensen van Fontys, de hogescholen en de vacatures. 

Hoe maak jij impact bij Fontys?

Om er achter te komen hoe jij impact kan maken bij Fontys, hebben we een test ontwikkeld die dit digitaal berekent. Op basis van 8 tekstuele en visuele vragen, wordt er gekeken naar welke rol het beste bij jou past. Het resultaat is een persoonlijke uitslag van bijbehorende verhalen en vacatures.

Koppeling met eigen ATS

Om de vacatures op de nieuwe werkenbij website te tonen, is er een maatwerk koppeling ontwikkeld die dagelijks de vacatures synchroniseert. Doordat we gebruik maken van alle velden van de vacatures, is het mogelijk voor de bezoeker om uitgebreid en flexibel te filteren.

Andere cases

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer, neem contact op met Wouter!

🍪 Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.